Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Mostar – Medjugore – Ujevara Kravica  , 2  dite  65€

MEDJUGORE — UJEVARAT E KRAVICES — MOSTAR
 2 Ditë - 65€

VIZITOJME
Mostar
Medjugore
Ujevarat e Kravices
Nisje me  :
27  Maj
03 , 10 , 17 , 24 Qershor
 • DITA E PARE

  ►DITA E PARË: VIZITË NË MOSTAR DHE MEDJUGORJE

  -Nisja nga Tirana në orën 04:00.

  ►Vazhdimi i udhëtimit drejtë pikës kufitare të Hanit të Hotit. Procedura doganore. Pas kalimit në territorin e Malit të Zi, ndalesa e parë do të jetë në ujevarën ”Niagara” në Tuz të Malit të Zi. Ndalesë për kafe dhe fotografi.
  Vazhdimi i udhëtimit me pas drejtë Bosnje dhe Hercegovinës. Vizitë në Mostar ose ndryshe qyteti i menekshese ku do të kemi mundësinë të shohim:
  – Urën e famshme të Mostarit;
  – Rrugën e famshme te mjeshtërve të vjetër;
  – Xhaminë e madhe;
  – Katedralen e betontë të Mostarit (e vetmja në Europë);

  Kohë e lirë më pas për të shëtitur në qytetin e vjetër të Mostarit. Pas vizitës së Mostarit, vazhdimi udhëtimit për në Medjugorje. Akomodimi në hotel. Darka ne hotel

  Pas darkes vizitojmë Medjugorjen ose vendi i ”Gospa Mira” (Zonja e Paqes), shtatoren që qan, si dhe Katedralen e Shenjtë të qytetit duke shijuar bukuritë e këtij vendi të bekuar.

 • DITA E DYTE

  ►DITA E DYTË: PELIGRINAZH NË MEDJUGORJE - UJËVARA KRAVICA

  Mëngjesi në hotel.
  Pas mëngjesit, nisja më pas drejtë vendit ku është shfaqur Shën Mëria  vendi i mrekulllive për shumë besimtarë që vijnë nga shtete të ndryshme të botës për të vizituar këtë vend hyjnor.

  Më pas vazhdojmë vizitën tonë në ujëvarat e Kravicës, në një nga mrekullitë e natyrës në zonën e Medjugorjes.  ( Opsionale 10 euro extra bileta )
  Vazhdimi i udhëtimit për kthim në Tiranë me ndalesa të shkurtra gjatë rrugës.
  Mbërritja në Tiranë në darkë.
  Fundi i shërbimit tonë.

 • POLITIKAT E FËMIJËVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS

  • 3-6.99 VJEC PERFITON 30% ZBRITJE

  • MBI 7 VJEC PAGËSE E PLOTË

  SHENIM

  ► AKOMODIMI NË DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESË EXTRA, NË VARESI TË HOTELEVE KU QËNDROHET.
  ► NESE KREVATI NUK DO TË JETË DOPJO, DO TE JENË DY KREVATE TEKE TË BASHKUAR.
  ► PËR REALIZIMIN E KËTIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 VETA
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT, KLIENTI NJOFTOHET 3 DITË PARA,
  ► PËR REZERVIM, MUND TË PAGUANI 50% TË SHUMËS TANI, NDËRSA PAGESËN E PLOTË DERI 7 DITË PARA NISJES.
  ► NË RAST ANULLIMI NGA KLIENTI PAGESA E BËRË ËSHTË E PAKTHYESHME.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PËRGJEGJËSI PËR PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PËR ARSYE TË NDRYSHME SIÇ JANË: MUNGESË DOKUMENTACIONI, EKSPULS, ETJ.
  ► NËSE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEÇ, DHE UDHËTON ME NJËRIN OSE ASNJËRIN NGA PRINDËRIT, I DUHET PATJETËR PROKURË E NOTERIZUAR.

  ► CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

  ►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
   
  ►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)


Te  Perfshira
 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
 • Akomodimi në hotel 3* ose 4*
 • Transporti me automjet komod
 • Mëngjesi dhe darka

Te  Pa  perfshira
 • Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 • Dreka
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.
 • Taksa lokale 1 EUR
 • Bileta e hyrjes në Ujëvaren Kravica. extra 10 euro
.
Mostar -Medjugorje
 
 
 Çmimet e dhomave
 » Mostar  -Medjugorje , 2  Dite 

 Tarifa
 Hotel 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
27  Maj , 3 , 10 , 17 , 24 Qershor
 €65.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
        .
 
.
.