Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetim  në Janinë , Kallabaka dhe Meteora, 2 Ditë

.
Meteora – Kallabaka 2 Dite €49

Janine - Metora - Kallabaka - Kastoria
  • ►  25 Dhjetor
Programi:

► Dita e pare :

-Nisja nga Tirana në oren 05.00 .

vazhdojme udhëtimin me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra dhe ishulli i Janines ku ndodhet dhe shtepia muzeale e Ali Pashe Tepelenes . Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.


➤Dita e Dytë : Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e disa prej manastireve më të famshëm të Meteorës. Zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Konsumimi i ushqimit ne Meteora .Vizite ne Kostur .Kthimi ne Shqipëri nga dogana e Kapshtices . Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe . Mberritja në Tiranë   ne mbremje .

Fundi i sherbimit tone .


Duhet te keni me vete :

-Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

 

Informacione të rëndësishme:

Duhet te mbani maska pergjate udhetimi,

Në lidhje me kushtet dhe specifikat e COVID-19 për të kaluar kufirin  në GREQI do i’u duhet të keni:
Test te shpejte Antigene (TE CILIN MUND TA KRYENI NE NISJE NE TIRANE) ose PCR Test, të cilin mund ta kryeni tek Laboratoret e akredituar ; Test i shpejte Rapid duhet te jete jo i vjeter sesa 48 ore ndersa PCR-ja duhet të jetë jo më i vjetër sesa 72 orë para mbërritjes në Turqi ose pashaporte vaksinimi me te dyja dozat ;
Duhet patjeter te plotesoni formularin PLF 24 ore para hyrjes ne territorin e shtetit te GREQISE dhe ta ruani ate ne telefonat tuaj mobil ose te printuar. Linkun e formularit e gjeni ketu: https://travel.gov.gr/#/

Per hyrjen ne SHQIPERI sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit
2-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
3-Dokumentin qe keni kaluar Covid
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave

Nese nuk dispononi asnje nga keto dokumenta si me siper, ju vete-karantinoheni 10 dite nga dita e mberritjes.

Kujdes:
=======

Per levizjen ne  zonen  jo shengen  qytetareve  Shqiptar u neviojitet passaporte   biometrike me date  skadence mbi 6 ( gjashte  ) muaj dhe  3 (tre ) muaj ne  Shengen.Per  cdo problem ne  dokumentacionin e  udhetimit  agjencia nuk mban pergjegjesi .Pergjegjesia  eshte e pasagjerit per  vlevshmerine e dokumentave te udhetimit .
.
.
 Janine dhe Meteora
.
 
Çmimet e dhomave
Data e Udhetimit qendrim 2 Dite :
 Tarifa
Akodmi ne hotel me 3*  me mengjes
► 25 Dhjetor
  € 49.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe 
 
 
.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.