Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri   ne   Mavrove , 2 dite  fillon nga  99  € , Nisja 31 Dhjetor

Maqedoni

Viti i Ri në Mavrovë:
Mbëritja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 netë. Darka Speciale e Vitit te Ri.


- Hotel Makpetrol 3* - 2 netë €99 dhe 3 netë €149
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri (Pijet të papërfshira) më 31 Dhjetor dhe më 1 Janar.
Fëmijët deri 6 vjeç, falas - pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si më i Rritur.


- Hotel Lodge 3* - 3 netë €179
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri  me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live (Tek Bistra);
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.


- Hotel Sport 3* - 3 netë €189.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri  me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live (Tek Bistra);
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.


- Hotel Bistra 4* - 3 netë €209
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri  me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live;
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.


- Hotel Radika 5* - 3 netë €329.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira) dhe Darka e 1 Janar;
4. Muzikë live dhe Argëtim më datë 31 Dhjetor dhe 1 Janar.
5. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Banjo me avull, Xhakuzi dhe Fitnes.


Shtesa për Transportin me autobus €25


Me Shume Detaje: Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual


Kujdes, Hotel Radika shitet VETEM për 3 netë.

.

Viti i Ri  2019  në mavrove- maqedoni
 
 
Çmimet e dhomave
 Viti i Ri  1 nate
nga 31/12/2018në 01/01/2019
 Tarifa
 Hotel Makpetrol 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                         .
  € 99.00
 Hotel Lodge 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

 Hotel Sport 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                       .
 € 179.00

 € 189.00
Hotel Bistra   4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

Hotel Radika 5* - Dh.Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
                   .
  € 209.00

  € 329.00
 Çmimet e dhomave
 Viti i Ri 2  nete
 nga 31/12/2018 në 02/01/2019
Tarifa
 Hotel Makpetrol 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

 Hotel Lodge 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                       .
€ 149.00

€ 179.00
 Hotel Sport 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

Hotel Bistra 4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                    .
€ 189.00

€ 209.00
Hotel Radika  5* - Dh. Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
 
€ 329.00
.

 

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.