Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Festat e Nentorit   ne  Mavrove  , 2    nete    nga 59  €

Maqedoni

Festat e Nëntorit në Mavrovë, 3 Ditë €59


Dita e Parë:

Nisja nga Tirana për në Mavrovë. Ndalesa dhe vizitë në Strugë. Vazhdimi udhëtimit për në  Mavrovë. Mbrritja në Mavrovë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjes në Hotel. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Shkup, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Kthimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë: 

Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë. Nisja me autobus për në Ohër, Vizitë e shkurtër në Ohër. Nisja për në Tiranë. Mbrritja.


- Hotel Makpetrol 3*
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat. Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.


- Hotel Lodge 3*
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.


- Hotel Sport 3*
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.


- Hotel Bistra 4*
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.


- Hotel Radika 5*
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Banjo me avull, Xhakuzi dhe Fitnes.


Me Shume Detaje:
- Hotel Makpetrol 3* - 2 netë - €59 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
- Hotel Lodge 3* - 2 netë - €65 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
- Hotel Sport 3* - 2 netë - €74 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
- Hotel Bistra 4* - 2 netë - €86 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
- Hotel Radika 5* - 2 netë - €116 (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual

Opsionale: Shtesa për Tur dhe Transportin me autobus €20
 
.
Festat e nentorit  në Mavrovë
.
.
Çmimet e dhomave
 »Festat e Nentorit 2 Netë
nisja me  27 dhe 29 Nentor  2 nete
 Tarifa
Hotel Makpetrol 3* - Dhomë Standart  (Max: 3 Rritur )
 
 € 59.00
Hotel Lodge 3* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
 
 € 65.00
Hotel Sport 3* - Dhomë Standart (Max:   3 Rritur)
 
 € 74.00
Hotel Bistra 4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
 
 € 86.00
Hotel Radika 5* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur )
.
 € 116.00
.
.
.
.
Mavrove macedonia
 

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate