Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri  ne  Manastir - Bitola  , 3  dite   €139

Maqedoni

Viti i Ri  2019   në Manastir- Bitola


Nisja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 netë.

Darka Speciale e Vitit te Ri. 

- Hotel Molika 3*S

- 2 netë - €139 për person në dhomë dyshe.


Dita e Parë, 31 Dhjetor 2018: Nisja nga Tirana për në Bitola. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Darkë dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë, 1 Janar 2019: Mëngjes në Hotel. Të lirë. Drekë, Darkë dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë, 2 Janar 2019: Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë. Drekë. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.

 

Hotel Molika 3* Superior.

2 netë - 139 Euro për person në dhomë dyshe.

Në pagesë përfshihen: 

1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi; 

2. Mëngjeset, Drekat dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit; 

3. Darka speciale e Vitit të Ri me Muzikë dhe Argëtim më 31 Dhjetor dhe 1 Janar (Pije të papërfshira);

4. Transporti Vajtje Ardhje

Fëmijët deri 2 vjeç, falas.

Fëmijët deri 5 vjeç - pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si 5 - 11.9 vjeç.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

.
.
manastir -bitola  - viti i ri  2019
 
 
Çmimet e dhomave
Brod Kosove
►   31 Dhjetor , 2  nete
 Tarifa
 Hotel Molika  3*S - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                 .
 € 139.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrata

.