Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Manastir Bitola , 2 dite    49  €
Detajet e turit

Dita e Parë
Nisja nga Tirana për në Liqenas - Pustec, në Liqenin e Prespës. Ndalesë e shkurtër. Vizitë e Kishës së Shën Mihalit.
Opsionale: Vizitë e Ishullit të Maligradit dhe Kishës së Shën Mërisë në Shpellë, në Ishull. Udhëtohet me Varkat e Fshatarëve, sipas Kohës dhe Disponibilitetit te tyre. Vazhdon Udhëtimi për në Bitola - Manastir. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Darkë me Muzikë. Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë
Mëngjes në Hotel. Paradite vizitë në Monumentet kryesore të Qytetit. Drekë në Hotel. Nisja me autobus për në Strugë. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mbrritja në Tiranë.


Në pagesë përfshihen:
- Fjetje në hotel per 1 natë;
- Mëngjes, Drekë dhe Darkë me Muzikë në Hotel.
- Transporti vajtje ardhje me Autobus, Shëtitje dhe Vizita në Prespë, Strugë, Ohër, Manastir - Bitola dhe Shën Naum.
- Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume.
- Pijet gjatë Vakteve
- Lundrimi me varkë në Prespë
.
.
manastir-STRUGE -oher-shen naum
 
 
Çmimet e dhomave
 Struge-Oher- 2 Dite

05 , 12 , 19 , 26  Shtator       
 
 Hotel  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
.
   € 49 
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 

.

struge
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.