Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Manastir Bitola , 2 dite    49  €
Struge – Oher – Shen Naum 2 Dite 49€

Vizitohen: STRUGE, OHER, SHEN-NAUM,

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana për në Bitola. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Vazhdimi i udhëtimit për në Bitola. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Darkë Speciale me Muzikë. Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjes në Hotel. Paradite vizitë në Monumentet kryesore të Qytetit. Drekë në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mbrritja  ne Tirane .


Nisje më  06 , 20, 21 , 27 , 28   Prill


Akomodimi ne  Hotel Molika 3* Superior.


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 1 netë qëndrimi;
2. Mëngjese, Drekë dhe Darkë Speciale me Muzikë.
3. Transporti vajtje ardhje me Autobus, Shëtitje dhe Vizita në Strugë, Ohër, Manastir dhe Shën Naum.
4. Shoqërues dhe Guidë Shqiptare.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumente dhe Muzeume.

POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-1.99 VJEC JANË FALAS
• 2- 11.99 VJEC PERFITON 15 Euro ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHENIM
►Akomodimi ne dhome Teke (single) ka pagese extra 30  euro
►Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.
►Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

.
.
manastir-STRUGE -oher-shen naum
 
 
Çmimet e dhomave
 Struge-Oher
 06 ,20 ,21 ,27 ,28 Prill   , 2  dite        
 
 Hotel MOLIKA 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
.
   € 49 
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 

.

struge
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.