Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Mali i Zi  - Festat e Nentorit  3  dite  nga  59€
Mali I Zi

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjes në Hotel. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Budva dhe Kotorr, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.


 Nisje më 28 dhe 29 Nëntor


- Hotel Moskva 4*
Përdorimi Falas i Sauna, Hamam, Xhakuzi dhe Fitnes.
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat, Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.


- Hotel Avala 4*
Pije mirseardhje
Mbrritje heret dhe largimi vonë, sipas mundësisë
Upgrade në dhomë me pamje nga deti, sipas disponibilitetit
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Hamam dhe Fitnes.
20% zbritje në trajtime SPA
Parking Falas
WiFi Falas
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat, Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.


- Hotel Port of Montenegro Tivat 5*L
Upgrade në dhomë të një kategorie më të lartë, sipas disponibilitetit
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Xhakuzi, Sauna, Hamam, Fitnes etj.
50% zbritje në trajtime SPA (jo Salla për Thonjtë)
Parking Falas
WiFi Falas


Me Shume Detaje: 
- Hotel Moskva 4* 59 Euro (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë),
- Hotel Avala 4* 75 Euro (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë),
- Hotel Port of Montenegro Tivat 5*L 195 Euro (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë),

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat (sipas Hoteleve) për të gjitha netët e qëndrimit;

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Opsionale: Shtesë për Tur në Budva dhe Kotorr dhe Transport vajtje ardhje me autobus - €20.
.
.
Budva-Kotorr
.
 
Çmimet e dhomave
» Festat e    Nentorit
Budva - 3 dite
 Tarifa
Hotel Moskva 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
Hotel Avala 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
Hotel Port of Montenegro Tivat 5*L Dhomë Superior (Max: 3 Rritur)
28 Nentor , 3 Dite
€ 59.00
€ 80.00
€ 195.00
 Hotel Moskva 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
Hotel Avala 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
Hotel Port of Montenegro Tivat 5*L Dhomë Superior (Max: 3 Rritur)
29 Nentor , 3 Dite
 € 59.00
€ 80.00
€ 195.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
ULCIN
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.