Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Magna Graecia 4* - Dassia, Korfuz

Magna Graecia 4* - Dassia, Korfuz

 

Hoteli Magna Graecia është dekoruar me shije dhe ka kopshte të sistemuara këndshëm. Pishina e jashtme është nje vend i përshtatshëm për tu relaksuar. Pushuesit mund të zgjedhin mundësinë për tu akomoduar me paketën All Inclusive ku janë përfshirë vaktet në restorant me pijet alkoolike lokale. 

 

Në hotel ofrohen edhe aktivitete si netët tematike, animacione te ndryshme, mini club, doktor, parking, makina me qera, lavanderi*, internet corner*. 

 

Hoteli Magna Graecia me 4 yje, ndodhet 300 metra larg fshatit touristik të Dassia dhe konsiston në një ndërtesë 3 katëshe e ndërtuar sipas një stili klasik. 

 

Hoteli gjendet 8 km. larg qytetit të Korfuzit, dhe 7 km. larg Aeroportit të Korfuzit “Ioannis Kapodistrias”. 

 

Dhomat e hotelit janë të pajisura me TV, radio, mini frigorifer, tharëse flokësh, kasaforta*, ajër i kondicionuar (në mëngjes dhe në mbrëmje pa pagesë) dhe banjo private me dush.

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Më Shume Detaje: Koncepti “All Inclusive “ përfshin:

- Mëngjesin bufe, Drekën dhe Darkën.

- Pijet e vendit alkoolike si Uzo, Raki dhe pije jo alkoolike.

- Pool Bar ku mund te shijoni birrë në kriko, pije të ndryshme të lehta, kafe, verë vendi, etj.

 

 

Hoteli gjithashtu ofron:

- Nderrrim peshqirësh dhe çarçafesh;

- Sistem zgjimi;

- Pastrim dhomash;

- Shërbime zyre (fotokopje, fax

Venndodhja ne Harte

Magna Graecia - Dassia, Korfuz
.

Magna Graecia 4* - Dassia, Korfuz (M)

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart Pamje nga Kopështi (Max: 3 Rritur)  Tarifa

nga 01/05/2019 në 29/05/2019

€ 80.50

nga 30/05/2019 në 02/06/2019

€ 89.70

nga 03/06/2019 në 15/06/2019

€ 131.10

nga 16/06/2019 në 14/07/2019

€ 155.25

nga 15/07/2019 në 24/08/2019

€ 179.40

nga 25/08/2019 në 15/09/2019

€ 155.25

nga 16/09/2019 në 29/09/2019

€ 131.10

nga 30/09/2019 në 02/10/2019

€ 89.70

nga 03/10/2019 në 20/10/2019

€ 80.50

» Dhomë Familjare (Max 3 te Rritur+1 Fëmijë ose 3 te Rritur)  Tarifa

nga 01/05/2019 në 29/05/2019

€ 80.50

nga 30/05/2019 në 02/06/2019

€ 92.00

nga 03/06/2019 në 15/06/2019

€ 138.00

nga 16/06/2019 në 14/07/2019

€ 162.15

nga 15/07/2019 në 24/08/2019

€ 186.30

nga 25/08/2019 në 15/09/2019

€ 162.15

nga 16/09/2019 në 29/09/2019

€ 138.00

nga 30/09/2019 në 02/10/2019

€ 92.00

nga 03/10/2019 në 20/10/2019

€ 80.50

 

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive