Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Lumi i Shales - 2 Ditë  7900 Lekë
LUMI I SHALES , LIQENI KOMANIT
 • ► 13 , 20 , 27 Qershor .
 • ► 3 , 4 , 10 , 11 , 17 , 18 , 24 , 25 , 31 Korrik .
 • ►1 , 7 , 8 , 14 , 15 , 21 , 22 , 28 , 29 Gusht .
Programi:

► Dita e Pare :

► Nisja nga Tirana ne oren 06:00 .

Vazhdimi i udhetimit drejt liqenit te Komanit .Ndales per kafe gjate rruges .Perpara se te nisim lundrimin me vark qendrojm pak ne portin e Komanit per pushim dhe relaks.Shetitja me varke midis bukurive perrallore qe natyra ofron zgjate 1 ore vetem 1 kalim .Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e lumit te Shales ,shkëmbinjt e thepisur që e rrethojnë dhe malet e gjelbra e bejn kete vend qe te cilesohet si TAJLANDA SHQIPTARE .Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme buze lumit ne piken me kryesore kulmin e bukurise se natyres ne kete zone ku pervecse konsumimit te drekes apo lojerave te ndryshme mund te notojm ne lume . Akomodimi ne bujtinat e zones . Kohe e lire per tu relaksuar  shetitje ne natyren e virgjer , ecje ne kanion . Darka ne restorantin e bujtines ( buze lumit) .

Dita e Dyte :

Mengjesi ne restorantin bujtines ( buze lumit ) .Pas mengjesit bejme vizite ne  Gurin e Lekes  , argetim , volejboll , plazh ,

Me pas lundrojm perseri  me varka drejt liqenit te  Komanit dhe pergatitemi per t’u kthyer ne Tirane. Mberritja ne Tirane , Durres dhe Elbasan ne mbremje .

Fundi sherbimit tone!

►Duhet te keni me vete :

Çante Shpine , Sadalje , Kepuce te Malit, si dhe shkopinjte e ecjes, kapele, syze dielli ,Rroba per tu nderruar , ushqim te paketuar , fruta te thata , cokollata , uji 1.5 liter .


►Duhet te keni parasysh qe  :

NE PERIUDHA TE CAKTUARA TE SEZONIT VEROR NIVELI I UJIT ESHTE ME I ULET SE ZAKONISHT, NE RASTE TE TILLA DO TE KEMI NJE ECJE ME NIVEL TE THJESHTE VESHTIRESIE PER RRETH 50-150 METRA DISTANCE.


7900 Leke
Ne cmim perfshihet
 • *Akomodimi ne bujtinat e zones .
 • *TRANSPORTI VAJTJE ARDHE ME BUS/MINIBUS .
 • *VARKA , KOMAN - LUMI SHALES - KOMAN .
 • *Mengjesi , dreka , darka .
 • *Asistenca e shoqeruesit .

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *GJITHCKA E PAPERMENDUR MESIPER.
 • SHENIM

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE  .
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
  2 – 9.99 VJEC 40 % DISCOUNT .
  MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .

  .
  .
  lumi  i  shales
  .
  .
  Çmimet 
  Lumi i Shales
        2  dite     
    Vlefta
  Transport , fjetje dhe guide
  • ► 13 , 20 , 27 Qershor .
  • ► 3 , 4 , 10 , 11 , 17 , 18 , 24 , 25 , 31 Korrik .
  • ►1 , 7 , 8 , 14 , 15 , 21 , 22 , 28 , 29 Gusht .
  7900 Leke
  Çmimi për person të Rritur
  .
  .

  .

  lumi i shales
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .