Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Lumi i Shales  , 1 Ditë  2500 Lekë
Lumi i Shales , Liqeni Komanit

 • ►29 , 30 , 31 Korrik
 • ► 1 , 2 ,5 , 6 , 7, 8 , 9 ,12 , 13 , 14 , 15 , 16 ,19 , 20 , 21 , 22 , 23 ,26 , 27 , 28, 29 , 30 Gusht
 • ► 2 , 5 , 6 , 9 ,12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator
Programi:

► Nisja nga Tirana ne oren 06:00 .


Vazhdimi i udhetimit drejt liqenit te Komanit .Ndales per kafe gjate rruges .Perpara se te nisim lundrimin me vark qendrojm pak ne portin e Komanit per pushim dhe relaks.Shetitja me varke midis bukurive perrallore qe natyra ofron zgjate 1 ore vetem 1 kalim .Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e lumit te Shales ,shkëmbinjt e thepisur që e rrethojnë dhe malet e gjelbra e bejn kete vend qe te cilesohet si TAJLANDA SHQIPTARE .Pasi te kemi mberritur nga lundrimi me varke do te pushojme buze lumit ne piken me kryesore kulmin e bukurise se natyres ne kete zone ku pervecse konsumimit te drekes apo lojerave te ndryshme mund te notojm ne lume . Kohe e lire per tu relaksuar rreth 3-4 ore  , shetitje ne natyren e virgjer,argetim , volejboll , plazh ,  dreka me produkte kryesisht te zones.

Me pas lundrojm perseri  me varka drejt liqenit te  Komanit dhe pergatimemi per t’u kthyer ne Tirane.Mberritja ne Tirane , Durres dhe Elbasan ne mbremje .

Fundi sherbimit tone!


► Shenim : 

Ne baze te kritereve te vendosura nga qeveria per mbrojtjen  ndaj  virusit Covid19 dhe parandalimin e tij  klienti duhet :

 • Te kete maska mbrojtese  per  fytyren .
 • Doreza mbrojtese per duart .
 • Duhet te dizinfektoje duart ne cdo hyrje dhe dalje nga autobusi.
 • Te ruaj distacen e uljes ne autobus ( 1 person ne dy sedilje) .
 • Te ruaj distancen  2m ndaj stafit apo klienteve  te tjere gjate hipjes apo zbritjes ne autobus   dhe pergjate gjithe itenerarit .
 • Te njoftoje ne moment stafin e kompanise ne momentin qe do te ndiej simptomat  si , lodhje fizike , temperature , kolle e thate , veshtiresi ne frymemarrje , dhimbje ne kraharor , dhimbje trupi , rrufë , fyt i that , diarre , konfurzion .

►Duhet te keni me vete :

Çante Shpine , Kepuce te Malit, si dhe shkopinjte e ecjes, kapele, syze dielli ,Rroba per tu nderruar , ushqim te paketuar , fruta te thata , cokollata , uji 1.5 liter .


►Duhet te keni parasysh qe  :

NE PERIUDHA TE CAKTUARA TE SEZONIT VEROR NIVELI I UJIT ESHTE ME I ULET SE ZAKONISHT, NE RASTE TE TILLA DO TE KEMI NJE ECJE ME NIVEL TE THJESHTE VESHTIRESIE PER RRETH 50-150 METRA DISTANCE.


2500 Leke
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti vajtje ardhe me bus/minibus .
 • *Varka , Koman - Lumi Shales - Koman
 • *Shoqeruesi

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Dreka .
 • *Gjithcka e papermendur mesiper.
 • Shenim

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE  .
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
  2 – 9.99 VJEC 15 % DISCOUNT .
  MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .

  .
  .
  lumi  i  shales
  .
  .
  Çmimet 
  Lumi i Shales
        1  dite     
    Vlefta
  Transport dhe guide
  • 29 , 30 , 31 Korrik
  • ► 1 , 2 ,5 , 6 , 7, 8 , 9 ,12 , 13 , 14 , 15 , 16 ,19 , 20 , 21 , 22 , 23 ,26 , 27 , 28, 29 , 30 Gusht
  • ► 2 , 5 , 6 , 9 ,12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator
  2500 Leke
  Çmimi për person të Rritur
  .
  .

  .

  lumi i shales
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .