Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Louis Corcyra Beach 4* - Gouvia, Korfuz

Louis Corcyra Beach 4* - Gouvia, Korfuz

 

Hoteli Louis Corcyra Beach është me 4 Yje dhe ndodhet në Guvia, një qytezë në Veri të qytetit të Korfuzit. Hoteli gjenden në anë të detit, në një zonë të veçuar, e cila gjatë shekullit të 18-të ka qënë një kantier për ndërtimin e anijeve. Hoteli ka në total 260 dhoma dhe është ndërtuar nga fundi i viteve ’80, ndërsa restaurimi i fundit i është bërë në vitin 2011. Hoteli ndodhet rreth 8 km larg qytetit të Korfuzit dhe rreth 9 km nga Aeroporti i vetëm i ishullit. Hoteli rekomandohet më tepër për familjarët. Hoteli gjendet shumë afër qytezës së Gouvias ku mund të bëni shopping ose të argëtoheni përgjatë natës. 

 

Facilitetet e dhomave:

 

1.    Dhomat Standarte – 23m2  - Max 3 Persona

 

 Facilitetet:

-       Tualet;

-       Wc

-       Ballkon ose taracë;

-       Televizor me antenë satelitore;

-       Tharëse flokësh;

-       Ndalohet të pihet duhani në dhomë;

-       Ajër të kondicionuar, i cili operon gjatë muajve Maj deri në Tetor;

-       Sistem ngrohje atëhere kur është e nevojshme;

-       Telefon;

-       Kasafortë, e cila është me pagesë dhe duhet paguar në recepsion;

-       Frigorifer te vogël;


2.    Bungalow - 20m2  - Max 2 Persona

 

Facilitetet:

-       Tualet;

-       Wc

-       Ballkon ose taracë;

-       Televizor me antenë satelitore;

-       Tharëse flokësh;

-       Ndalohet të pihet duhani në dhomë;

-       Ajër të kondicionuar, i cili operon gjatë muajve Maj deri në Tetor;

-       Sistem ngrohje atëhere kur është e nevojshme;

-       Telefon;

-       Kasafortë, e cila është me pagesë dhe duhet paguar në recepsion;

-       Frigorifer te vogël; 

 

3.    Dhomat Familjare – 26m2 - 33m2 - Max 4 Persona

 

Facilitetet:

-       Tualet;

-       Wc

-       Ballkon ose taracë;

-       Televizor me antenë satelitore;

-       Tharëse flokësh;

-       Ndalohet të pihet duhani në dhomë;

-       Ajër të kondicionuar, i cili operon gjatë muajve Maj deri në Tetor;

-       Sistem ngrohje atëhere kur është e nevojshme;

-       Telefon;

-       Kasafortë, e cila është me pagesë dhe duhet paguar në recepsion;

-       Frigorifer te vogël; 

 

Facilitetet e hotelit:

-       Mini market, dyqan suveniresh;

-       Wi-fi internet në të gjithë godinën, i cili është me pagesë;

-       Kënd interneti;

-       Shërbim lavanterie;

-       Shërbim këmbimi valute;

-       Doktor nqs do të nevojitet; 

 

Facilitete rekreative dhe sportive:

-       1 pishinë e jashtme (mund t’ju jepen edhe peshqire duke dhene nje depozitë)

-       1 fushë tenisi;

-       Futboll;

-       Volejboll plazhi;

-       Ping pong;

-       Pishinë për fëmijët;

-       Kënd lojrash; 

 

Restorantet edhe Baret:

 

1.    Vakti i Mëngjesit: 07:00 am – 10:30 am

Mëngjesi shërbehet në formën bufe duke përfshirë një varietet djathrash, sallamrash, specialitete me vezë, bukë të frekëta dhe të ngrohta, gatime të lehta të ngrohta për mëngjesin, fruta të ndryshme. 

 

2.    Mëngjesi i vonët: 10:30 am – 12:00 am

Për ata që nuk zgjohen dot shpejtë, hoteli ofron një mëngjes të dytë për ata, i cili është një version paksa më i vogël dhe shërbehet afër pishinës. 

 

3.    Vakti i paradrekës i paketuar: 10:00 am – 18:00 am

Për kohën që do të gjendeni në plazh, mund të pososini në recepsion 24 me përpara vaktin e paradrekës për ditën e nesërme nqs doni të merrni dicka me vete për në plazh. Ky vakt i përgatitur përfshinë 2 fruta, 1 ëmbëlsirë, 1 shishe uji, 1 lëng frutash. 

 

4.    Vakti i drekës: 12:30 am – 15:30 am

Shërbehet në formën bufe duke përfshirë gatime tradicionale Greke ose ndërkombëtare. 

 

5.    Gatime të shpejta: 15:30 am – 18:00 am

Gatime të shpejta si sanduiçe, hamburger, waffles, donat etj. 

 

6.    Vakti I Darkës: 18:30 am – 21:30 am

Darka shërbehet në formën bufe duke ofruar disa lloje kuzhinash çdo javë si ajo Greke, Italiane, Aziatike, e Lindjes së mesme etj. 

 

7.    Këndi i ushqimit Sorentino Yummy: 18:30 am – 20:00 am

Ky kënd gjendet pranë bufesë së darkës dhe shërben ushqime për pushuesit e vegjël.

 

8.    Ushqime të vonshme: 22:00 am – 24:00 am

Ofrohen një gamë e madhe brumërash, ëmbëlsirash. 

 

9.    Pije Alkolike: 10:00 am – 24:00 am

Prodhime alkolike vendase si birrë ne kriko, pije freskuese, verë, liker edhe koktejle të ndryshme me këto pije; 

 

10. Pije jo alkolike: 10:00 am – 24:00 am

Këtu përfshihen: pije freskuese, lëngje frutash edhe ujë jo të ambalazhuar; 

 

11. Pije të ngrohta: 07:00 am – 24:00 am

Këtu përfshihen pije të ngrohta si kafe, kapucino, çaj, çokollatë të ngrohtë, kafe ekspres;

Ku shërbehen:

-       Mëngjesi shërbehet në restorantin Alkinoos;

-       Mëngjesi i vonët shërbehet në pishinë;

-       Dreka shërbehet në restorantin Alkinoos nga ora 12:30 – 15:00 dhe te Restoranti Govino nga ora 12:30 – 15:30;

-       Gatimet e shpejta shërbehen në barin e pishinës;

-       Darka shërbehet në restorantin Alkionoos;

-       Ushqimet e vonshme shërbehen tek Bari kryesor;

-       Pijet e ditës shërbehen tek bari I pishinës;

-       Pijet e darkës shërbehen tek bari Aphrodite dhe tek bari Govino i pishinës;

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Më Shume Detaje: Koncepti “All Inclusive” përfshin:

- Akomodimin, mëngjesin, drekën, darkën, pije frekuese edhe alkoolike vendase të përshfira.

Venndodhja ne Harte

Louis Corcyra Beach
.

Louis Corcyra Beach - Gouvia, Korfuz

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart Pamje nga Mali (Max: 3 Rritur)  Tarifa

nga 03/05/2019 në 20/05/2019

€ 133.40

nga 21/05/2019 në 31/05/2019

€ 171.35

nga 01/06/2019 në 14/07/2019

€ 208.15

nga 15/07/2019 në 25/08/2019

€ 274.85

nga 26/08/2019 në 22/09/2019

€ 208.15

nga 23/09/2019 në 30/09/2019

€ 171.35

» Dhomë Standart Pamje nga Deti (Max: 3 Rritur)  Tarifa

nga 03/05/2019 në 20/05/2019

€ 141.45

nga 21/05/2019 në 31/05/2019

€ 180.55

nga 01/06/2019 në 14/07/2019

€ 227.70

nga 15/07/2019 në 25/08/2019

€ 297.85

nga 26/08/2019 në 22/09/2019

€ 227.70

nga 23/09/2019 në 30/09/2019

€ 180.55

» Dhomë Familjare Pamje nga Kopshti (Max: 4 Rritur)  Tarifa

nga 03/05/2019 në 20/05/2019

€ 159.85

nga 21/05/2019 në 31/05/2019

€ 197.80

nga 01/06/2019 në 14/07/2019

€ 243.80

nga 15/07/2019 në 25/08/2019

€ 315.10

nga 26/08/2019 në 22/09/2019

€ 243.80

nga 23/09/2019 në 30/09/2019

€ 197.80

» Dhomë Familjare Pamje nga Deti (Max: 4 Rritur)  Tarifa

nga 03/05/2019 në 20/05/2019

€ 167.90

nga 21/05/2019 në 31/05/2019

€ 207.00

nga 01/06/2019 në 14/07/2019

€ 263.35

nga 15/07/2019 në 25/08/2019

€ 338.10

nga 26/08/2019 në 22/09/2019

€ 263.35

nga 23/09/2019 në 30/09/2019

€ 207.00

» Bungalow Pamje nga Kopshti (Max: 4 Rritur)  Tarifa

nga 03/05/2019 në 20/05/2019

€ 171.35

nga 21/05/2019 në 31/05/2019

€ 211.60

nga 01/06/2019 në 14/07/2019

€ 257.60

nga 15/07/2019 në 25/08/2019

€ 328.90

nga 26/08/2019 në 22/09/2019

€ 257.60

nga 23/09/2019 në 30/09/2019

€ 211.60

» Bungalow Pamje nga Deti (Max: 4 Rritur)  Tarifa

nga 03/05/2019 në 20/05/2019

€ 179.40

nga 21/05/2019 në 31/05/2019

€ 220.80

nga 01/06/2019 në 14/07/2019

€ 277.15

nga 15/07/2019 në 25/08/2019

€ 351.90

nga 26/08/2019 në 22/09/2019

€ 277.15

nga 23/09/2019 në 30/09/2019

€ 220.80

 

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive