Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Libohove , Gjirokaster , Kelcyre , Permet , Tepelene  -   2  dite 49 €
GJIROKASTËR, LIBOHOVË, PËRMET, BANJAT E BËNJËS, GRYKA E KËLCYRËS, TEPELENË

 • ► 12, 19, 26 Shtator
 • ► 3, 10, 17, 24, 31 Tetor
 • ► 7, 14, 21, 28 Nëntor

Programi:

Dita I: Tiranë – Libohovë – Gjirokastër


►Nisja nga Tirana në orën 07:00.

Gjatë rrugëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër përpara se të mbërrijmë në Libohovë. Libohova është i shtrirë në këmbët e Malit Bureto, me një pamje dominuese mbi luginën e lumit Drino dhe përballë sheh kah Gjirokastra. Aty do të kemi prekim nga afër rrapin më shumë se pesë shekullor, kalanë e vjetër dhe do të sodisim mbi pamjen e bukur që natyra ofron.

Rreth mesditës nisemi drejt qytetit të Gjirokastrës.
Akomodimi në hotel 4* në qendër të qytetit. Më pas do të zhvillojmë edhe guidën e qytetit të gurtë, që vitet e fundit ka marr dhe nuanca bashkëkohore. Do kemi mundësi të prekim kalanë e qytetit dhe Muzeun e Armëve, Qafën e Pazarit dhe rrugicat e kalldrëmta, Shtëpinë e Zekatëve dhe atë të Skëndulatëve, por jo vetëm. Darka në hotel dhe në mbrëmje mund të shijojmë një pije në lokalet karakteristike të qytetit.


Dita II: Gjirokastër – Gryka e Këlcyrës – Banjat e Bënjës – Përmet – Tepelenë – Tiranë


Mëngjesi në hotel dhe kafe në rrugicat e gurta. Nisemi drejt Banjave të Bënjës. Aty do të kemi mundësi të zbulojmë vaskat me ujëra termale. Gjithashtu do bëjmë banjo në vaskat ku secila prej tyre mbart një veti ndryshe nga tjetra. Më pas do të mund të eksplorojmë përgjatë Kanionit të Langaricës.

Më pas do kemi një ndalesë të shkurtër në qytetin e trëndafilave, Përmet dhe më pas në Tepelenë përpara se të nisemi në rrugën e kthimit.

Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!


€49
Ne cmim perfshihet
 • *TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
 • *AKOMODIMI NË HOTEL 4* NË QENDËR
 • *MËNGJESI DHE DARKA NË HOTEL
 • *GUIDA SHOQËRUESE GJATË UDHËTIMIT

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *DREKA DHE PIJET GJATË VAKTEVE
 • *BILETAT E HYRJES NË MUZE
 • *CDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË "PËRSHIHET"
 • Shenim

  POLITIKAT E FËMIJËVE

  • 0-1.99 VJEC JANË FALAS
  • 2-5.99 VJEC PËRFITON 15 % ZBRITJE
  • MBI 6 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  SHËNIM

  ► AKOMODIMI NË DHOMË TEKE (SINGLE) KA PAGESË SHTESË NË VARESI TË HOTELIT KU QËNDROHET.
  ► NËSE KREVATI NUK DO TE JETE DOPIO, DO TË JENË DY KREVAT TEK TË BASHKUAR.
  ► PËR REALIZIMIN E KËTIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI MUND TË NJOFTOHET 1-3 DITË PARA NISJES.
  ► PËR REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESËS PARAPAGIM DHE PJESA TJETËR NË 5 DITË PARA NISJES.
  ► PAGESA E BËRË ËSHTË E PAKTHYESHME.
  ► AGJENCIA NUK MBAN PËRGJEGJËSI PËR KUSHTET ATMOSFERIKE.

  .
  .
  libohove dhe permet 
  .
  .
  Çmimet e dhomave
   Libohove -Permet
        2  dite     
    Tarifa
  Transport ,Akomodim dhe guide
  Cdo te shtune  nga 12 Shtatori
  Nga  Tirana

  49 €
  Çmimi për person të Rritur
  .
  .
  .
  gjirokaster

  .

  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .