Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri 2020  ne  Lefkadha   3  nete   fillon nga 159€,  Mberitja me 30 Dhjetor

Greqi

Viti i Ri në Lefkadha, 4 Ditë €159

 ======================

Nisje 30 Dhjetor.

Qëndrimi 3 netë.

Darka Speciale e Vitit te Ri - Hotel Ionian Blue 5* 3 netë - €159

 

- Hotel Ionian Blue 5* 3 netë - €159

1. Akomodim në Dhoma Standart per 3 netë qëndrimi;

2. Mëngjeset dhe Darkat për te gjitha netët.

3. Darka Speciale e Vitit të Ri, më 31 Dhjetor me Muzikë live (Pije të Papërfshira)

4. Përdorimi falas i Pishinës së brendshme, SPA dhe Fitnes.

Opsionale: Shtesë për Transportin me Autobus €49

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientët DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje:

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

2. Udhëtimi është individual (Transporti i papërfshirë)

.
.
Viti i Ri 2020 në lefkadha
.
 
Çmimet e dhomave
   »Viti i Ri  3 Netë
nga 30/12/2019 në 02/01/2020
Tarifa

Hotel Ionian Blue 5* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

.

€ 159.00

Cmimi  per person ne akomodim dhome dyshe
.
.
.
lefkadha

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate