Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Preveza- Lefkada- Janina , 3 dite €59

Greqi

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana në oren 04.00 dhe udhëtimi për në Preveza nëpërmjet Qafë Botës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Parga. Vizitë dhe Kohë e lirë. Vazhdimi i udhëtimit. Sistemi në Hotel Niko 2* Superior. Pasdite vonë vizitë në Preveza. Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Lefkada.
Opsionale: Shëtitje me Anije për të vizituar: Porto Katsiki, Meganisi, Scorpions, Fiskardo, Papanikoli, Kefaolonia dhe Itaka. Ose Plazh ne Lefkada. Pasdite, Vizitë në Lefkada. Kthimi në Hotel. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesë dhe Vizitë në Janinë. Kalimi nëpërmjet Kakavisë për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.


Nisja më   21, 28  Shtator

Kujdes:
 - Shëtitje me Anije 8 orë €24.
Nidri - Meganisi - Plazh Port Kaciqi - Kefalonia - Plazh Ithaka -Scorpions - Scorpidi - Shpella Papanikoli - Maduri - Nidri

Me Shume Detaje:

Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në Hotel Niko 2*Superior
-Mëgjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar në: Parga, Preveza, Lefkada dhe Janina.
.
preveza - lefkada
.
 
  Cmimet e Dhomave
Parga - Lefkada -Preveza
21 , 28  Shtator - 3 dite
 
 Tarifa
  Dhomë Standart Hotel 2*S  (Max: 3 Rritur)
.
 € 59.00
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate