Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Labranda (ex-Aquis) Sandy Beach 5* - Korfuz 

Labranda (ex-Aquis) Sandy Beach 5* - Korfuz 

 

Vizita në Aquis Sandy Beach Resort në Korfuz me 5 yje, i bën pushuesit të kuptojnë se pushimet kanë të bëjnë me lidhjen dhe ribashkimin: të rriturit që kanë kohë për veten e tyre, për fëmijët e tyre, ose thjesht të shohin ata tek luajnë në pishinë apo në klubin e fëmijëve. 


Hoteli ndodhet në plazhin me rërë të St George në veriperëndim të Korfuzit.  Labranda  Sandy  Beach  Resort me 5*  yje ,  ofron 562 dhoma ,  një mjedis shoqëror  dhe mbi të gjitha një larmi aktivitetesh për të gjithë.  Dhomat janë të pajisura me ajër të kondicionuar, TV me satelit, telefon direkt*,  internet wireless , mini frigorifer,  tharëse flokësh, shërbim lavanderie* dhe kasafortë*.  Hoteli ofron 2 restorante  dhe 3 bare  që ofrojnë përkatësisht  gatime tradicionale mesdhetare,  kuzhinë  mesdhetare si  dhe pije e  kokteje.  Shërbime dhe objekte  të tjera janë pishinat ,   amfiteatri,  programet e argëtimit dhe animacionit,  palestra, fushat e tenisit dhe basketbollit ,  sportet ujore*,  këmbim valutor,  makina me qera* , etj. * shërbime  me pagesë ekstra   Aktivitetet  ë mund të kryhen në hotel janë : - Tenis; - Bilardo; - Basketboll; - Shah;

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Më Shume Detaje: Koncepti “All Inclusive “ përfshin:

- Mëngjesin bufe, Drekën dhe Darkën.

- Pijet e vendit alkoolike si Uzo, Raki dhe pije jo alkoolike.

- Pool Bar ku mund te shijoni birrë në kriko, pije të ndryshme të lehta, kafe, verë vendi, etj.

 

Gjithashtu Hoteli ofron:

- Vend për ruajten e bagazheve;

- Shërbime zyre (fotokopje, fax);

- Restorant a la carte;

- Frigorifer;

- Shërbim për mbajtjen e fëmijëve;

- Nuk lejohen kafshët;

 

Venndodhja ne Harte

Labranda Sandy Beach Korfuz
.

Labranda (ex-Aquis) Sandy Beach 5* - Korfuz (M)

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart Pamje nga Kopshti (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë)  Tarifa

nga 12/04/2019 në 20/05/2019

€ 85.10

nga 21/05/2019 në 10/06/2019

€ 132.25

nga 11/06/2019 në 11/07/2019

€ 188.60

nga 12/07/2019 në 28/08/2019

€ 258.75

nga 29/08/2019 në 20/09/2019

€ 188.60

nga 21/09/2019 në 05/10/2019

€ 132.25

nga 06/10/2019 në 31/10/2019

€ 85.10

» Dhomë Standart Pamje Pjesërisht nga Deti (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë)  Tarifa

nga 12/04/2019 në 20/05/2019

€ 89.70

nga 21/05/2019 në 10/06/2019

€ 143.75

nga 11/06/2019 në 11/07/2019

€ 200.10

nga 12/07/2019 në 28/08/2019

€ 281.75

nga 29/08/2019 në 20/09/2019

€ 200.10

nga 21/09/2019 në 05/10/2019

€ 143.75

nga 06/10/2019 në 31/10/2019

€ 89.70

» Dhomë Familjare 1 Dhomë Gjumi Pamje nga Kopshti (Max: 4 Rritur)  Tarifa

nga 12/04/2019 në 20/05/2019

€ 101.20

nga 21/05/2019 në 10/06/2019

€ 179.40

nga 11/06/2019 në 11/07/2019

€ 244.95

nga 12/07/2019 në 28/08/2019

€ 351.90

nga 29/08/2019 në 20/09/2019

€ 244.95

nga 21/09/2019 në 05/10/2019

€ 179.40

nga 06/10/2019 në 31/10/2019

€ 101.20

 

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive