Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Krociere ne  Greqi  dhe Qipro - 8 dite nga  659 euro

K R O C E R E   ne ishujt e  Greqise  dhe Qipro

================================

Dita e Parë, E Martë:

Nisja nga Tirana në oren 02.00 dhe udhëtimi me autobus për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal, në Selanik. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.


Dita e Dytë, E Mëkurë:

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Mykonos në Orën 10.00. Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Mykonos. Drekë dhe Darkë në Kroçiere.


Dita e Tretë, E Enjte:

Nisja në orën 02.00. Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Santorini. Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Santorini. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.


Dita e Katërt, E Premte:

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rhodos në orën 08.00. Ekskursion ne Rhodos. Me pas, Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Rhodos. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.


Dita e Pestë, E Shtunë: 

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Limassol, Qipro në orën 08.00. Ekskursion ne Limssol. Më pas, Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Limassol. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.


Dita e Gjashtë, E Diel: 

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Agios Nikolaos, Kretë në orë 14.00. Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Kretë. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.


Dita e Shtatë. E Hënë: 

Zbritja në Athinë në orë 00.00. Mëngjesi në Kroçiere. Të lirë për Shëtitje në Athinë. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.


Dita e Tetë, E Martë: 

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritje në Selanik në orën 09.30. Zbritja në Port. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.


Me Shume Detaje: 
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal Crystal
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursionet:
- Shëtitje në Rhodos
- Shëtitje në Limassol, Qipro
- Autobus në Mykonos.
8. Taksat Portuale.
7. Bakshishet.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

 

.
krocere ne   ishujt  greke  dhe  qipro
 
 

Cmimet e Dhomave

  KROCERE  8  dite
Tarifa

Kabinë e Brendshme

Kabinë e Jashtme
 24 Gusht
       € 679.00
       € 769.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë - Kabinë Dyshe
.
 
.
.