Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Krociere ne  Athine  , Ishujt Greke dhe Kusadasi  Turqi, 8 dite 759 euro

K R O C E R E   ne    Greqi  dhe  Turqi

================================

Dita e Parë, E Hënë: Nisja nga Tirana në oren 01.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal Crystal, në Pireus, Athinë. Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 21.00.


Dita e Dytë, E Martë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 07.00. Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull gjatë gjithë ditës. Mundësi për Plazh dhe Shëtitje Individuale. Darkë në Kroçiere.


Dita e Tretë, E Mërkurë: Mëngjesi në Kroçiere. Nisja nga Mykonos në orën 07.00. Drekë në Kroçiere. Mbrritja në Ishullin Milos në orën 13.00. Shëtitje Opsionale në Milos. Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 23.59.


Dita e Katërt, E Enjte: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 08.00. Vajte Ardhje me Autobus në fshatin Oia. Drekë në Kroçiere. Qëndrimi në Ishull gjatë gjithë ditës. Mundësi për Plazh dhe Shëtitje Individuale. Darkë në Kroçiere.


Dita e Pestë, E Premte: Mëngjesi në Kroçiere. Qëndrimi në Ishull gjatë gjithë ditës. Mundësi për Plazh dhe Shëtitje Individuale. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 23.00.


Dita e Gjashtë, E Shtunë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 07.00. Shëtitje Opsionale ne Monumentet Kryesore të Qytetit. Qëndrimi në Ishull gjatë gjithë ditës. Mundësi për Plazh dhe Shëtitje Individuale. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.30.


Dita e Shtatë. E Diel: Mëngjesi në Kroçiere. Mundësi për Zgjedhje:
- Ose Zbritje në Pythagorion të Ishullit Samos, në orën 08.00. Shëtitje në Monumentet Kryesore të Ishullit. Qëndrimi në Ishull gjatë gjithë ditës. Mundësi për Plazh dhe Shëtitje Individuale. Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.30
- Ose Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 11.30. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 17.00. Darkë në Kroçiere.


Dita e Tetë, E Hënë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritje në Pireus, Athinë. Zbritja në Port. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal Crystal
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit, Skeda Blu.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Vajtje - Ardhje me Autobus për në Fshatin Oia, gjatë zbritjes në Santorini.
7. Ekskursion dhe Vizitë në Efes gjatë zbritjes në Kushadasi ose Ekskursion dhe Vizitë në Pythagorion gjatë zbritjes në Samos.
8. Taksat Portuale.
7. Bakshishet.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.
.
krocere ne   athine  dhe  kusadasi
 
 

Cmimet e Dhomave

  KROCERE             
 nga 27/08/2018 në 03/09/2018
Tarifa

Kabinë e Brendshme IB (Max: 4 Rritur) 

Kabinë e Jashtme XB/XBO (Max: 4 Rritur)  
.
  € 759.00
 € 919.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë - Kabinë Dyshe
.
 
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.