Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Krociere ne  BARCELONE - 6 dite  nga 499 euro

K R O C E R E   ne    BARCELONE

================================

PROGRAMI PER NISJE ME 13 PRILL

 

Dita e Parë: Nisja në orën 02:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Mbërritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferimi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Opera. Nisja në orën 16.00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 16.00. Shëtitje opsionale në Barcelonëë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 21.00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 12.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Mbrritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Mbrritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

 

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Tiranë.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

PROGRAMI PER NISJE ME 24 SHTATOR

============================

Dita e Parë:

Nisja në orën 03:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Mbërritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferimi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Poesia. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 08.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 07.00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13.00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Pestë:

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Mbrritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Mbrritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

 

Dita e Gjashtë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës.

Mbërritje në Tiranë.

 

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

 

 

PROGRAMI PER NISJE ME 5 NENTOR

 

Dita e Parë:

Nisja në orën 03:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Mbërritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

 

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferimi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Grandiosa. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 14.00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 22.00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Katërt:

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Palma de Mallorca në orën 07.00. Shëtitje opsionale në Palma de Mallorca. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 16.00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Pestë:

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 11.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

 

Dita e Gjashtë:

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Mbrritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Mbrritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

 

Dita e Shtatë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Tiranë.
 

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje dhe Transfertat me autobus..

2. Akomodim në hotel 3 yje për 2 natë qëndrimi dhe 3 netë në Kroçieren MSC Poesia ose Opera dhe 3 netë në Kroçieren MSC Grandiosa.

3. Mëngjesin në Hotel dhe Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.

4. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

4. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.

6. Taksat Portuale dhe Shtesa për Karburantin.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.

3. Ekskursionet që ofron Kroçierja.

3. Bakshishi në Kroçiere dhe Bakshishe të ndryshme

4. Transfertat me autobus nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

Kujdes:

- Shoqëruesi ynë ofron asistencë gjatë udhëtimit në Kroçiere, shoqërimin në Monumente.

- Në zbritje në Marsejë, Palma de Mallroca dhe Barcelonë nuk do ketë Autobus, por do realizohen shëtitjet nga shoqëruesi ynë duke përdorur transportin publik.

- Rekomandohen Bakshishe në Kroçiere €10 për të Rritur dhe €5 për Fëmijë në natë.

 

.
krocere ne   barcelone
 
 

Cmimet e Dhomave

  KROCERE            
Tarifa

Kabinë e Brendshme (Max: 4 Rritur) 

Kabinë e Brendshme  (Max: 4 Rritur)
Kabinë e Brendshme  (Max: 4 Rritur) 
nga 13/04/2020 në 17/04/2020
nga 24/09/2020 në 29/09/2020
nga 05/11/2020 në 10/11/2020
  € 499.00
 € 499.00
 € 549.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë - Kabinë Dyshe
.
 
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.