Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Krociere ne  BARCELONE - 5 dite  nga 449 euro

K R O C E R E   ne    BARCELONE

================================

PROGRAMI PER NISJE ME  04 Qershor

 

Detajet e turit

Dita e Parë:

Fluturimi Tiranë - Milano. Nisja nga Tirana në orën 06.50. Mbrritja në Milano në orën 9.50. Transferta për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 2.5 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Orchestra. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.


Dita e Dytë:

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 09.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 09.00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 19.00. Darka në Kroçiere.


Dita e Katërt:

Mëngjesi në Kroçiere. Drekë dhe Darkë në Kroçiere.


Dita e Pestë:

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Fluturimi nga Milano në orën 21.45. Mbrritja në Tiranë në orën 23.40.


Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me Avion Tiranë - Milano Tiranë
2. Transfertat me autobus Milano - Gjenova - Milano.
3. Akomodim 4 net në Kroçieren MSC Orchestra.
4. Mëngjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
5. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
6. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
7. Taksat Portuale.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Ekskursionet që ofron Kroçierja.
3. Bakshishi në Kroçiere dhe Bakshishe të ndryshme
4. Transfertat me autobus nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.
Kujdes:
- Shoqëruesi ynë ofron asistencë gjatë udhëtimit në Kroçiere, shoqërimin në Monumente.
- Në zbritje në Marsejë dhe Barcelonë nuk do ketë Autobus, por do realizohen shëtitjet nga shoqëruesi ynë duke përdorur transportin publik.
- Rekomandohen Bakshishe në Kroçiere €10 për të Rritur dhe €5 për Fëmijë në natë.

 

.
krocere ne   barcelone
 
 

Cmimet e Dhomave

  KROCERE            
Tarifa

Kabinë e Brendshme (Max: 4 Rritur) 

Kabinë e Jashtme  (Max: 4 Rritur) 
            04 Qershor - 5  dite 
  € 449.00
 € 529.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë - Kabinë Dyshe
.
 
.
.