Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Krociere ne  Athine  , Ishujt Greke dhe Kusadasi  Turqi, 5 dite 319 euro

Greqi  dhe  Turqi  - 08  Nentor


5  dite   fillon nga  319  euro


Dita e Parë:
Nisja nga Tirana në oren 14.00 dhe udhëtimi me autobuz për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë:

Mbrritja në Athinë. Transferimi në Port. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 11.30. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00. Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Kroçiere. Mundësi për Zgjedhje:
- Ose Zbritje në Pythagorion të Ishullit Samos, në orën 05.00. Opsionale: Shëtitje në Monumentet Kryesore të Ishullit. Nisja në orën 15.30
- Ose Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 13.00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 17.00. Darkë në Kroçiere.
Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 7.00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Nisja në orën 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Patmos në orën 17.45. Shëtitje Opsionale në Manastir. Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.


Dita e Katërt:

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 07.00. Shëtitje Opsionale ne Monumentet Kryesore të Qytetit. Nisja në orën 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16.30. Shëtitje Opsionale në fshatin Oia. Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.


Dita e Pestë:

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Portin e Pireus. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Nisje më 08 Nentor - 5 Ditë - 319 Euro


Me Shume Detaje:

Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe.

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren për 4 ditë Lundrim, 3 netë fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursion dhe Vizitë në Efes gjatë zbritjes në Kushadasi.
7. Taksat Portuale.
8. Bakshishet.
8. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

Shënim:
Minimumi i Grupit për Transportin Vajtje ardhje nga Tirana është 15 persona.
Minimumi i Grupit për Shoqërues Shqiptar është 20 persona.

.
krocere ne   athine  dhe  kusadasi
 
 

Cmimet e Dhomave

  KROCERE             
 nga 08/11/2018 në 12/11/2018
 Tarifa

Kabinë e Brendshme në Kroçiere (Max: 4 Rritur) 

Kabinë e Jashtme në Kroçiere (Max: 3 Rritur)  
 
  € 319.00
 € 369.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë - Kabinë Dyshe
.
 
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.