Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Krishtlindjet  dhe  Viti i Ri  2019

gezuar festat e fund vitit
Ofertat per  festimin e Krishtlindjeve dhe  Vitit te Ri 2019
Itali-Kroaci : Nisje  22  Dhjetor - Vizitohen: Rijeka , Zadari Verona ,Venecia , Spliti. Fjetje 1 nate në Zadar , 1 nate ne Venecia, 1 nate ne Verona   dhe nje nate ne Split . Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.

Mali i ZI & Kroaci- 3 ditë €99, Nisja më    23 , 24  Dhjetor  .Vizitohen: Budva , Kotorri , Shen Stefani , Dubrovniku . Fjetje 2 netë në Budva  ne  hotel me 3* me mengjes e me darke perfshire , Shetitjet dhe transfertat si ne Program . Shoqerues  grupi nga Agjencia .

Mostar-Medjugorje  , 2 Ditë €60

Bosnje : Nisja më   22-23 Dhjetor ,  - Vizitohet: , Mostari , Medjugorje ,  Ujvara  Kravica . Fjetje 1 netë në Medjugorje ne Hotel me 4* me mengjes dhe darke perfshire , Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

.
Janine  dhe Meteora , 2 dite  fillon nga  50  €
Greqi - Vizitohen: Janina dhe  Meteora  ,Data e Udhetimit 22  dhe 25  Dhjetor  ,Hotel Alexiou 3* per 50 Euro / person ne BB . Çmimi përfshin: Vajtje -Ardhje me Autobus , Fjetjen 1 natë në BB ose  FB. Shetitjet dhe transfertat me autobus ,shoqerues nga Agjensia
Mali i  Zi  , 2 Ditë 24 Dhjetor  €45
Budva -Kotorr  : Nisja 24 Dhjetor   Budva  -Kotorri ne Mal te zi   . Fjetje 1 netë në Budva hotel 3* ose me 4*  me mengjes dhe darke   perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Greqi- Selanik : Nisje   21 Dhjetor - Vizitohen: Selaniku  , Kastoriaja. Fjetje 2 netë në Selanik ,  Akomodimi  ne  hotel 3*  me mengjesin    perfshire .  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Stamboll: Nisje   21 Dhjetor - Vizitohen: Stamboll , Selaniku , Sofie. Fjetje 2 netë në Stamboll , nje nate ne Selanik  dhe nje nate ne Sofje . Akomodimi  ne  hotel   me mengjesin perfshire  Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.
Vjenë-Budapest - Beograd , 5 Ditë €199
Vjene: - Nisja më  21 Dhjetor . - Vizitë: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Beograd. Vajtje-Ardhje dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobuz, Fjetjen në Hotel me mëngjese, Shqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më   22 Dhjetor    .Vizitohen: Paris, Bregdeti Dalmat, Zagreb, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 nate ne Bourg en Brese , 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste. Udhëtimi me aut.......

Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë €329
Strasburg: - Nisja më  22 Dhjetor  - Vizitohen: Zagreb, Ljubljanë, Mynih, Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse, Bazel, Zyrih, Liechtenstein, Innsbruck. Fjetje në Zagreb 1 natë, Mynih 1 natë, Shtutgart 1 natë, Bazel - Zyrih 1 natë dhe Trieste - Kozina 1 natë. Udhëtimi me Autobus, Mëngjeset në Hotel, Shëtitjet dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Viti i Ri në Manastir - Bitola, 3 Ditë €139
Manastir - Bitola: Nisje më 31 Dhjetor. Qëndrimi 2 netë. Darka Speciale e Vitit te Ri. - Hotel Molika 3*S, - €139. Transporti Vajtje Ardhje i përfshirë.
Viti i Ri në Brod - Kosovë, 3 Dite €137
Brod: Nisja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 netë. Darka Speciale e Vitit të Ri. - Hotel Arxhena 4* - 2 netë -  për person në dhomë dyshe. Shtesa për Transportin me autobus €32
Viti i Ri në Stamboll, 4 Ditë €259
Stamboll: Nisje më 29 Dhjetor. Vizitohet: Stamboll. Fjetje 3 netë në Stamboll. Mëngjeset në Hotel. Vajtje - Ardhje me Avion, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Pragë-Vjene-Budapest -Beograd , 7 Ditë €239
Prage: Nisje më 25 Nentor  dhe 22  Dhjetor - Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.

Viti Ri në Vjenë dhe Pragë, 6 Ditë €499
Prage: Nisja më 29 Dhjetor - Vizitohet: Vjenë, Pragë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë, 2 netë në Pragë dhe 1 në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Budapest - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Viti i Ri 2019  ne  DUBAI    ,  8 dite  1099 € , Nisja me  27 Dhjetor

DUBAI- Emiratet Arabe  festa e Vitit te Ri 2019 , Nisja date 27 Dhjetor    - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me   Autobus  Tiranë - Shkup - Tiranë. . Udhetimin me Avion  direkt  Shkup - Dubai  -Shkup , Akomodimi në hotele me  4 *+ per 7 nete  me mengjesin te  perfshire . Shëtitjet  dhe  transfertat  me autobus në dispozicion sipas programit.- Shoqërues shqiptar gjate gjithë udhëtimit.
Viti i Ri në Vjenë, 4 Ditë €429
Vjene: - Nisja më 29 Dhjetor. - Vizitohet: Vjenë. Fjetje në Hotel 3 netë në Vjenë. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt Ohër - Vjenë - Ohër. Shëtitje dhe Transferta me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
Viti i Ri në Paris, 4 Ditë €499
Paris: - Nisja më 30 Dhjetor - Vizitohen: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi Direkt me avion Shkup - Paris - Shkup. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit, Transfertat dhe Shëtitjet.
Viti i Ri: Paris, Bruksel, Amsterdam, 8 Ditë €649
Amsterdam: Nisja 29 Dhjetor - Vizitohen: Paris, Bruksel dhe Amsterdam. Vajtje - Ardhje me Avion  Tirane - Amsterdam -Tirane , Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Fjetjen në Hotel me mëngjeset  perfshire
Viti i Ri në Stamboll, Selanik, Sofje, 5 Ditë €189
Stamboll: Nisje më 29 Dhjetor - Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Sofje dhe 1 natë në Selanik. Udhëtimi me autobus.Shetitjet  dhe tarnsfertat  si ne  Program,  shoqerues  grupi  nga  agjencia.
Viti i Ri në Beograd dhe Sarajevë, 4 Ditë €139
Beograd: Nisje më 30 Dhjetor - Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 1 natë në Sarajevë dhe 2 netë Beograd. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.