Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetimet  per  Krishtlindje

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi

Stamboll- Selanik me Autobus, 2 nete €69 ,

Stamboll-Selanik: -     Nisje 21 Dhjetor

Janine  dhe Meteora , 2 dite  fillon nga  50 €
Greqi - Data e Udhetimit  ► 21 , 24 , 28 Dhjetor
Krishtlindjet ne  Dubrovnik, 3 Ditë €95
Mali i ZI-Kroaci: Nisje më  24   Dhjetor
Budva -Ulqin -Kotorr , 2 dite  fillon nga  39 €
Mali i Zi: Data  ► 21 , 24 , 28 Dhjetor
Stamboll direkt me avion  , 3 dite nga  229 €
Stamboll - Udhetim me  Avion direkt  24 Dhjetor
Stamboll: Udhetim me  autobus  Nisje  21 Dhjetor
Vjenë-Budapest - Beograd , 5 Ditë €189
Vjene: -Udhetim me  autobus , nisja më    21 Dhjetor.
Sarajevë - Beograd - Prishtine, 4 Ditë €129
Sarajeve-Beograd: Nisje më 22 Dhjetor
Dubrovnik - Zagrep- Sarajeve, 4 Ditë €139
Kroaci-Bosnje: Nisja më 22 Dhjetor.
Bukuresht dhe Sofie, 4 Ditë €149
Bukuresht: Nisje më  22 Dhjetor
Pragë-Vjene-Budapest -Beograd me  autobus  , 7 Ditë €239
Prage: Nisje më       21 Dhjetor 2019
Krishtlindjet  në Paris, 5 Ditë  nga €459
Paris: - Me  avion , Nisja më 22 Dhjetor 2019

Barcelonë, 4 Ditë nga  €399
Barcelone: Nisja më  22 Dhjetor    2019

Rome-Firence me  avion   , 4 Ditë €395
Rome  dhe Firence : Nisje më  23 Dhjetor
Dubrovnik, 3 Ditë €99
Kroaci: Nisje më  23 Dhjetor
Sarajevë, 3 Ditë €99
Sarajeve: Nisje më 23 Dhjetor
.