Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Korfus , Plazh Allinclusive  4 dite 149 € , 5  dite  199

Greqi

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë:

Nisja nga Tirana në orën 22.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në Korfus nëpërmjet Qafbotes dhe  Igumenices  me autobus  e traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfus. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë:

Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte:

Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte:

Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Qaf Botes e  Sarandes . Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.


PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 22.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Korfus nëpërmjet Qaf Botes  me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfus. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Qaf Botes. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisje çdo të   Martë   dhe   të   Premte

 

Hotel Telemachos 2* Superior   All Inclusive

Hotel Corfu Belvedere 3*            All Inclusive

Hotel Messonghi Beach 3*S       All Inclusive

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:

1. Akomodim All Inclusive në hotel,

2. Vajtje - Ardhje me autobus dhe traget.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

.
korfus    allinclusive
         .
 
Çmimet e dhomave
.         
    Tarifa
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë )

Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë)

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max:  2 Rritur + 2 Chd)

Verë - 4 Ditë

nga 21/08/2018 në 24/07/2018

€169.00
€259.00
 €289.00
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë )

Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë)

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max:  2 Rritur + 2 Chd)

Verë - 8 Ditë

nga 21/08/2018 në 28/08/2018

€339.00
€539.00
€599.00 
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë )

Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë)

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max:  2 Rritur + 2 Chd)

Verë - 5 Ditë

nga 24/08/2018 në 28/08/2018

 
 €209.00
 €319.00
 €349.00
.
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë )

Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë)

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max:  2 Rritur + 2 Chd)

Verë - 8 Ditë

nga 24/08/2018 në 31/08/2018

€339.00
€539.00
 €599.00 
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë )

Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë)

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max:  2 Rritur + 2 Chd)
 Verë - 4 Ditë

nga 28/08/2018 në 31/08/2018

€169.00
€259.00
 €289.00 
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë )

Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë)

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max:  2 Rritur + 2 Chd)

Verë - 8 Ditë

nga 28/08/2018

në 04/09/2018

 339.00
€539.00
 €599.00
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë )

Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë)

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max:2 Rritur + 2Chd) 

Verë - 5 Ditë

nga 31/08/2018 në 04/09/2018

 
€199.00
€299.00
 €329.00 
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë )

Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë)

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max:  2 Rritur + 2 Chd)

. Vere 8 dite
nga 31/08/2018 në 07/09/2018
 €319.00
€499.00
 €559.00
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë )

Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë)

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max:  2 Rritur + 2 Chd)

Verë - 4 Ditë

nga 04/09/2018 në 07/09/2018

 €149.00
€229.00
 €259.00
Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë )

Corfu Blevedere 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë)

Messonghi Beach 3*S Dhomë Standart (Max:  2 Rritur + 2 Chd)

Verë - 8 Ditë

nga 04/09/2018 në 11/09/2018

 €309.00
€489.00
 €549.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
.
.
Korfus
.