Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Korçe dhe Permet

korce permet
permet korce gjirokaster
banjat e benjes permet
qafa e pazarit gjirokaster
Detajet e turit


Dita e Parë: 
Nisja nga Prishtina në orën 02.00 AM
Nisja nga Tirana në orën 06.00 AM 
Ndalesa te shkurtra gjatë Udhëtimit për Kafe dhe Mëngjes. Mbrritja në Pogradec. Ndalesë e shkurtër në Tushemisht dhe Parkund e Drilonit. Vazhdimi i udhëtimit për në Korçë. Vizitë e qytetit dhe Drekë e lirë. Pasdite, nisja për në Voskopojë. Vizitë e Kishave dhe Monumenteve te Fshatit te Voskopojës. Fjetje dhe Darkë në Hotel.

Dita e Dytë: 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Ersekë. Ndalesë e shkurtër në Ersekë. Vizitë e shkurtër në Rehovë, fshati në rrëzë të Malit të Gramozit. Vazhdimi i udhëtimit për në Borovë, fshati i famshëm i djegur në luftën II. Vazhdon udhëtimi për në Fermën e Famshme të Sotirës. Drekë e lirë. Nisja për në Leskovik. Ndalesë e shkurtër në Leskovik. Vazhdon udhëtimi për në Llixhat e Bënjës. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Kanionet e Langarices. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Përmet. Vizitë e qytetit të Përmetit. Darkë dhe Fjejte në Hotel.

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Këlcyrë. Ndalesë e shkurtër. Nisja për në Gjirokastër. Vizitë e lirë në qytet. Drekë e lirë. Pasdite, kthimi për në Tiranë dhe Prishtinë

 

€79
Ne cmim perfshihet
 • *Akomodimi sipas hoteleve perktes.
 • *Transporti dhe vizitat sipas programit me bus/minibus .
 • *Vaktet sipas zgjedhjes se hoteleve .
 • *Shoqerues gjate udhetimit .

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Gjithcka e papermendur ne rubriken ( Ne cmim perfshihet ) .

 • .
  KORCE
  .
  .