Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Korçë – Voskopojë  , 2 Ditë  6200 Lekë
VOSKOPOJE - KORCE - POGRADEC – TUSHEMISHT- DRILON
 • ► 6-7 , 13-14 , 20-21 , 27-28 Qershor
 • ► 4-5 , 11-12 , 18-19 , 25-26 Korrik
 • ► 1-2 , 8-9 , 15-16 , 22-23 , 29-30 Gusht
 • ► 5-6 , 12-13 , 19-20 , 26-27 Shtator

 • Hotel Moskopole , 6200 Lekë ( Voskopojë)
 • Hotel Samara , 6200 Lekë ( Voskopojë)
 • Hotel Kocibelli , 6200 Lekë ( Korcë )

 • Shenim : Ne cmimin e hoteleve me fjetje ne Korce nuk perfshihet dreka
Programi:

Dita e pare:

►Nisja nga Tirana ne oren  07:00 .

Ndalese gjate rruges per pushim, kafe dhe foto .Vazhdimi i udhetimit ne Drilon & Tushemisht . Vizite ne bustin e Teta Ollges . Mberritja rreth ores 12:00 ne Voskopoje . Shijojme dreken me produkte vendase dhe lakrorin me 2 pete. Pas  drekes fillojne  vizitat, njohja me historine e fshatit te Voskopojes, ecje neper rruget e gurta, Njohja e zones dhe vizite ne kishat e shumta ecje ne kodrat dhe natyren fantastike qe ofrohet ne Voskopoje . Kthehemi perseri ne hotel .Animacione  lojra sipas deshires ne shoqerine e guidave tona.Darka rreth ores 20:00 me muzike LIVE .


Dita e dyte:
Dita fillon ndryshe ne ajrin e paster dhe pejsazhin e mrekullueshem. Mengjesi ne hotel me pas nisemi per ne qytetin e Korces per vizite ne  qytetin e serenatave, shetitje ne pedonalen e famshme, mesonjtorja e pare shqipe dhe katedralen e Korces  .Me pas nisemi per ne Tirane , Durres  dhe Elbasan . Mberritja  ne darke .

Fundi i sherbimit tone

 

6200 Lekë
Ne cmim perfshihet
 • *UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE
 • *AKOMODIM NË HOTELET PERKATES
 • *MENGJESI + DREKA + DARKA
 • *MBREMJE FESTIVE
 • *SHOQERUES SHQIPTARE

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR NE RUBRIKEN "NE CMIME PERFSHIHET"
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-1.99 VJEC JANË FALAS
  • 2-5.99 VJEC PERFITON 15 % ZBRITJE
  • MBI 6 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM

  ► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
  ► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
  ► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
  ► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 1- 3 ditë para.
  ► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE .

  ► Njoftim : 

  Ne baze te kritereve te vendosura deri tani  per mbrojtjen  ndaj  virusit Covid19 dhe parandalimin e tij  klienti duhet  :

  – Te kete maska mbrojtese  per  fytyren .

  – Doreza mbrojtese per duart .

  – Duhet te dezinfektoje duart ne cdo hyrje dhe dalje nga autobusi.

  – Duhet te mase temperaturen cdo fillim udhetimit para se te hyje ne automjet.

  – Te ruaj distancen  1.5 m ndaj stafit apo klienteve  te tjere gjate hipjes apo zbritjes ne autobus  .

  – Sugjerohet qe ulja ne sedilje te behet afer e afer vetem ne rast kur personat jane nga nje familje .

  – Te njoftoje  ne kohe reale stafin e kompanise ne momentin qe do te ndieje simptomat  si , lodhje fizike , temperature , kolle e thate , veshtiresi ne frymemarrje , dhimbje ne kraharor , dhimbje trupi , rrufë , fyt i thate , diarre , konfuzion .

  ( Per cdo informacion te ri  ne vazhdim qe organet qeveritare do te vendosin per masat mbrojtese  nga covid19  klienti do te njoftohet  ne kohe .)

  .
  .
  korce -voskopoje-drilon
  .
  .
  Çmimet  e dhomave
   Voskopoje
        1  dite     
    Cmimi
  • Hotel Moskopole , 6200 Lekë ( Voskopojë)
  • Hotel Samara , 6200 Lekë ( Voskopojë)
  • Hotel Kocibelli , 6200 Lekë ( Korcë )
 • ► 6-7 , 13-14 , 20-21 , 27-28 Qershor
 • ► 4-5 , 11-12 , 18-19 , 25-26 Korrik
 • ► 1-2 , 8-9 , 15-16 , 22-23 , 29-30 Gusht
 • ► 5-6 , 12-13 , 19-20 , 26-27 Shtator
 • 6200 Leke

  Çmimi për person të Rritur ne dhome dyshe
  .
  .

  .

  voskopoje
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .