Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Korçë – Voskopojë  , 1 Ditë  10 euro
Voskopojë , Korçë , Drilon
 • ►24, 25, 31 Tetor
 • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nentor
Programi:

►Nisja nga Tirana në orën 06:00 .

Ndalesë për kafe gjatë rrugës. Vazhdojmë udhëtimin drejt Parkut Natyror në Drilon. Shëtitje e lirë dhe pushim në Drilon rreth 1 orë.
Mbërritja në fshatin turistik e piktoresk të Voskopojës. Shëtitje në fshat për të shijuar ambjentin fantastik që natyra e Voskopojës ofron gjithashtu edhe vizitë në kishat e Voskopojës për tu njohur me trashëgiminë kulturore, të cilat aktualisht vazhdojnë të ruajnë madhështinë dhe rëndësinë e gjithë historisë së përjetuar më parë si një qendër kryesore jo vetëm në Shqipëri por në gjithë perandorinë Bizantine që në shek e 14-të. Kohë e lirë për argëtim nën sugjerimet e guidës. Konsumimi i drekës me produkte bio të vendit në një nga restorantet më të mirë të zonës.
Pas dreke nisemi për në qytetin e serenatave, Korçë. Vizitë në zonën qëndrore të qytetit, tek Pazari, Shëtitorja, Katedralja dhe jo vetëm për rreth dy orë.

Nisemi në rrugën e kthimit, mbërritja në Tiranë ,  Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

► Shenim : 

Ne baze te kritereve te vendosura nga qeveria per mbrojtjen  ndaj  virusit Covid19 dhe parandalimin e tij  klienti duhet :

 • Te kete maska mbrojtese  per  fytyren .
 • Doreza mbrojtese per duart .
 • Duhet te dizinfektoje duart ne cdo hyrje dhe dalje nga autobusi.
 • Te ruaj distacen e uljes ne autobus ( 1 person ne dy sedilje) .
 • Te ruaj distancen  2m ndaj stafit apo klienteve  te tjere gjate hipjes apo zbritjes ne autobus   dhe pergjate gjithe itenerarit .
 • Te njoftoje ne moment stafin e kompanise ne momentin qe do te ndiej simptomat  si , lodhje fizike , temperature , kolle e thate , veshtiresi ne frymemarrje , dhimbje ne kraharor , dhimbje trupi , rrufë , fyt i that , diarre , konfurzion .

 

►Sugjerohet të keni me vete :

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata,veshje sportive për ecje dhe shumë energji.

 

10 Euro
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti me automjet komod
 • *Shoqëruesi i grupit
 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Dreka
 • SHENIM

  ► Per rezervim nevojitet pagese e plote  .
  ► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
  ► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 1-2 ditë para.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  Politikat e femijeve

  0 – 1.99 Vjec pa pagese .
  2 – 9.99 Vjec 15 % discount .
  Mbi 10 vjec pagese e plote .

  .
  .
  korce -voskopoje
  .
  .
  Çmimet 
   Voskopoje
        1  dite     
   
  Transport dhe guide
  • ►  24, 25, 31 Tetor
  • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nentor
  10 euro
  Çmimi për person të Rritur
  .
  .

  .

  voskopoje
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .