Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Kolashin- Mali i Zi ,  3 dite  nga 59€
Detajet e turit


Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Kolashin. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi dhe darka në Hotel.


Dita e Dytë: Mëngjes në Hotel. Të lirë për shëtitje malore ose për ski (nëse do ketë rënë borë). Darka dhe fjetje në Hotel.


Dita e Tretë: Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.


Hotel Cile 3*S - 59  euro personi
2 netë me mëngjes dhe darkë


Hotel Bianca 4*S - 139  euro personi
2 netë me mëngjes dhe darkë 
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Hamam dhe Fitnes.
Parking Falas
WiFi Falas
Kujdes, Fëmijët deri në 3 vjeç nuk u ofrohet Krevat, por krevat për bebe, Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 3 vjeç.

Me Shume Detaje: 
Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Pijet gjatë vakteve.
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Opsionale: Shtesë për Transport vajtje ardhje me autobus - €30, Minimumi për Turin dhe Transportin 15 personë.
.
.
kolashine

Çmimet e dhomave

                                                                             » Fundjave per Ski

                                                                                   per tre  dite

                                                                                                                                                                                                                                                            Tarifa »

Hotel 3* Kolashine  (Max 3 Rritur)                                                                                                  € 59.00

Hotel 4*S Kolashine  (Max 3 Rritur)                                                                                               € 139.00

 

Çmimet për person, akomodimi gjysëm pensioni

.

Harta

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.