Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri   ne   Kolashine , 3 dite  fillon nga  89€ , Nisja 31 Dhjetor

Mali I Zi

Viti i Ri në Kolashin: Mbëritja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 3 netë. Darka Speciale e Vitit te Ri.

======================

- Hotel Cile 3* - 2 netë €89, 3 netë €129.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 dhe 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
Kujdes: Darkat janë të zakonshme.


- Hotel Four Points by Sheraton 5* - 2 netë €349, 3 netë €425.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 dhe 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri (Pijet e papërfshira);
4. Muzikë dhe Argëtim (31 Dhjetor, 1 Janar).
5. Sauna dhe Qendër Fitnesi,
6. Parking
7. Transport Falas nga Hoteli tek Stacioni Skive dhe kthim.
8. 20% Zbritje në trajtimet SPA
Shënim: Udhëtimi është individual


- Hotel Bianca Resort and Spa 4* - 3 netë €449.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri (Pijet e papërfshira);
4. Muzikë dhe Argëtim (31 Dhjetor dhe 1 Janar).
5. Pishina e Brendshme, Sauna dhe Qendër Fitnesi,
6. Parking
Shënim: Udhëtimi është individual


Me Shume Detaje: Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
.
viti i ri ne kolashine
.
 
Çmimet e  dhomave
» Viti i Ri - 3 netë

nga 31/12/2019 - 03/01/2020

  Vlefta
Hotel Cile 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
Hotel Four Ponits Sheraton 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë)
Hotel Bianca 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë)
.
€ 129.00
€ 425.00
€ 449.00
  Cmimet e Dhomave

» Viti i Ri - 2 Netë

nga 31/12/2019 - 02/01/2020

  Vlefta
Hotel Cile 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë)
Hotel Four Ponits Sheraton 5* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë)
Hotel Bianca 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë)
.
€ 89.00
€ 349.00
€ 449.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 

.

kolasin
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.