Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Kolashine  Mali i Zi  - Festat e Nentorit  3  dite  nga  59€
Mali I Zi

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana për në Kolashin. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjes në Hotel. Të lirë për shëtitje malore ose për ski (nëse do ketë rënë borë). Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.


Nisje më 28, 29 Nëntor.


- Hotel Cile 3*
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat. Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.


- Hotel Four Points Sheraton 4*S
Muzikë live më 28 Nëntor
Përdorimi Falas i Sauna, Hamam, Xhakuzi dhe Fitnes.
50% zbritje në trajtime SPA
30% zbritje në programin "Best Brews"
Parking Falas
WiFi Falas
Kujdes, Fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet Krevat, por krevat për bebe, Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 7 vjeç.


- Hotel Bianca 4*S
Muzikë live më 28 dhe 29 Nëntor
Ora Festive me Verë, Kafe, Çaj nga ora 16.00 - 17.00 më 29 Nëntor
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Hamam dhe Fitnes.
Parking Falas
WiFi Falas
Kujdes, Fëmijët deri në 3 vjeç nuk u ofrohet Krevat, por krevat për bebe, Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 3 vjeç.

Me Shume Detaje:
- Hotel Cile 3* - 2 netë - 59 Euro (Fjetje, Mëngjes, Darkë)
- Hotel Four Points Sheraton 4*S - 2 netë - 83 Euro (Fjetje, Mëngjes, Darkat dhe 1 Natë Festive me Muzikë live)
- Hotel Bianca 4*S - 2 netë - 113 Euro Fjetje, (Mëngjes, Darkat dhe 2 Netë Festive me Muzikë live)

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Opsionale: Shtesë për Transport vajtje ardhje me autobus - €20, Minimumi për Turin dhe Transportin 15 personë.
.
.
kolashine
.
 
Çmimet e dhomave
» Festat e    Nentorit
Kolashin - 3 dite
 Tarifa
Hotel Cile 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
Hotel Four Points Sheraton 4*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
Hotel Bianca 4*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë)
28 Nentor , 3 Dite
€ 59.00
€ 83.00
€ 113.00
Hotel Cile 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
Hotel Four Points Sheraton 4*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
Hotel Bianca 4*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë)
29 Nentor  , 3 Dite
 € 59.00
€ 83.00
€ 113.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
kolasin
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.