Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Karaburun dhe Sazan  , 1 Ditë  2600 Lekë
Sazan - Karaburun

 • ► 29 , 30 , 31 Korrik
 • ► 1 , 2 ,5 , 6 , 7, 8 , 9 ,12 , 13 , 14 , 15 , 16 ,19 , 20 , 21 , 22 , 23 ,26 , 27 , 28, 29 , 30 Gusht
 • ► 2 , 5 , 6 , 9 ,12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator
 • ► Çmimi 2600 lekë për nisjet të Mërkurën, të Enjten dhe të Premten.
 • ► Çmimi 2800 lekë për nisjet të Shtunën.
 • ► Çmimi 2800 lekë për nisjet të Dielën.
Programi:

► Nisja nga Tirana ne oren 06:00.


Vazhdimi i udhetimi drejt Vlores. Mberritja ne Vlore . Ne oren 09:00 nisim lundrimin me anije nga porti kryesor i  qytetit  Vlores .Ndales dhe vizite rreth 1 ore ne ishullin e Sazanit . Vizite panoramike ne shpellen e Haxhi Alise .
Plazh ne Karaburun 3-4 ore . Kjo shetitje e mrekullueshme mbaron rreth ores 18:30 – 19:00 ne portin kryesor te qytetit .

Nisja per ne Tirane . Ndales te shkurter gjate rruges . Mberritja ne Tirane  , Durres dhe Elbasan  ne mbremje

Fundi i sherbimit tone .


► Shenim : 

Ne baze te kritereve te vendosura nga qeveria per mbrojtjen  ndaj  virusit Covid19 dhe parandalimin e tij  klienti duhet :

 • Te kete maska mbrojtese  per  fytyren .
 • Doreza mbrojtese per duart .
 • Duhet te dizinfektoje duart ne cdo hyrje dhe dalje nga autobusi.
 • Te ruaj distacen e uljes ne autobus ( 1 person ne dy sedilje) .
 • Te ruaj distancen  2m ndaj stafit apo klienteve  te tjere gjate hipjes apo zbritjes ne autobus   dhe pergjate gjithe itenerarit .
 • Te njoftoje ne moment stafin e kompanise ne momentin qe do te ndiej simptomat  si , lodhje fizike , temperature , kolle e thate , veshtiresi ne frymemarrje , dhimbje ne kraharor , dhimbje trupi , rrufë , fyt i that , diarre , konfurzion .

►Duhet te dini se  :
-Itenerari mund te ndryshoje rradhe vizitash ( Ndalesa ne plazhin e Karaburunit mund te kryhet para vizites se ishullit te Sazanit ne raste kur dallget nuk e bejne te mundur viziten ne Sazan me perpara ) .
-Ne rast se dallget e detit jane totalisht te papranueshme per te kryer nje nga vizitat e itenerarit me siper dhe anija merr urdher nga kapiteneria e portit , klienti perfiton 10 % discount ne nje date tjeter ne po te njejtin destinacion .


►Duhet te keni me vete :

Veshje sportive , atlete , Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 liter.Rroba pambuku per nderrese, Rroba banje , Syze dielli , Fruta te thata , Cokollata .


2600 LEKË
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti vajtje – ardhje me bus/minibus .
 • *Bileta e Anijes .
 • *Guide Shqiptare gjate gjithe udhetimit .

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Dreka .
 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM .
 • Shenim

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE  .
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
  2 – 9.99 VJEC 15 % DISCOUNT .
  MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .


  .
  karaburun & sazan
  .
  .
  Çmimet 
  Karaburun dhe Sazan
        1  dite     
    Vlefta
  Transport dhe guide
  ► 29 , 30 , 31 Korrik
  • ► 1 , 2 ,5 , 6 , 7, 8 , 9 ,12 , 13 , 14 , 15 , 16 ,19 , 20 , 21 , 22 , 23 ,26 , 27 , 28, 29 , 30 Gusht
  • ► 2 , 5 , 6 , 9 ,12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator
  2600 Leke
  ose 
  2800 Leke
  Çmimi për person të Rritur
  .
  .
  .
  sazan vlore
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .