Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Kanionet e Osumit  , 1 Ditë  1800 Lekë
Kanionet e Osumit, Ujëvara e Bogovës, Berat.
 • ► 1 , 2 , 8 , 9 , 15 , 16 , 22 , 23 , 29 , 30 Gusht
 • ► 5 , 6 , 12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator
Programi:

►Nisja nga Tirana në orën 06:00 .

Pas takimit me grupin dhe guidën, do të vazhdojmë rrugëtimin tonë drejt Kanioneve të Osumit. Gjatë rrugës do të kemi një ndalesë për kafen e mëngjesit.

Pas ndalesës për kafe nisemi drejt Kanioneve. Gjatë rrugës do të kemi mundësi të shijojmë degëzimet e lumit të Osumit dhe majat e larta të malit të Tomorrit. Eksplorimi jonë nis me vizitën tek ‘Lakorja Panoramike e Flamurit’, një nga pikat më të bukura buzë kanionit. Më pas do të vizitojmë ‘Vrimën e Nuses'(nga ku rrjedhë një legjendë që do ta zbulojmë gjatë udhëtimit) dhe Urën e Vjetër të Zaberzanit të vendosur në një nga pjesët më të bukura midis faqeve të kanionit. Gjithashtu do të kemi mundësi që gjatë eksplorimit të prekim Mullirin e Babait, Gjurmën e Abaz Aliut edhe Urën e Kasabashit (monument kulture). Opsionale është mundësia për të përjetuar edhe adrenalinën e rafting (pagesa ekstra 40 euro/person).

Në kthim do të ndalojmë në Bogovë ku do të kemi mundësi të vizitojmë Ujëvarën e Bogovës dhe do të mund të konsumojmë drekën (opsionale). Pas drekës në natyrë, nisemi drejt Beratit do të bëjmë një vizitë të shkurtër në qytetin e “një-mbi-një dritareve”. Qyteti i mbrojtur nga UNESCO, është një nga destinacionet kryesore për tu vizituar në Shqipëri nga të huajt.

Pas vizitës në Berat, vazhdojmë udhëtimin për në kthim. Mbërritja në Tiranë , Durrës  dhe Elbasan rreth orës 21:00.


Shenim : 

Ne baze te kritereve te vendosura nga qeveria per mbrojtjen  ndaj  virusit Covid19 dhe parandalimin e tij  klienti duhet :

 • Te kete maska mbrojtese  per  fytyren .
 • Doreza mbrojtese per duart .
 • Duhet te dizinfektoje duart ne cdo hyrje dhe dalje nga autobusi.
 • Te ruaj distacen e uljes ne autobus ( 1 person ne dy sedilje) .
 • Te ruaj distancen  2m ndaj stafit apo klienteve  te tjere gjate hipjes apo zbritjes ne autobus   dhe pergjate gjithe itenerarit .
 • Te njoftoje ne moment stafin e kompanise ne momentin qe do te ndiej simptomat  si , lodhje fizike , temperature , kolle e thate , veshtiresi ne frymemarrje , dhimbje ne kraharor , dhimbje trupi , rrufë , fyt i that , diarre , konfurzion .

Duhet te keni me vete :

Cantë shpine, Shishe uji 1 Litër, rroba pambuku për ndërresë, fruta të thata, aparat fotografik, cokollata, veshje sportive për ecje dhe shumë energji.


1800 Lekë
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti me automjet komod
 • *Shoqëruesi gjatë udhëtimit

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Rafting 40 Euro Extra
 • *Dreka
 • Shenim

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE  .
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
  2 – 9.99 VJEC 15 % DISCOUNT .
  MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .

  .
  .
  kanionet e osumit
  .
  .
  Çmimet 
  Kanionet e Osumit
        1  dite     
   
  Transport dhe guide
  ► 1 , 2 , 8 , 9 , 15 , 16 , 22 , 23 , 29 , 30 Gusht
 • ► 5 , 6 , 12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator
 • 1800 Leke
  Çmimi për person të Rritur
  .
  .

  .

  kanionet e osumit
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .