Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Udhetim  në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë

.
Vizitohen: Janine - Metora - Kallabaka - Kastoria

Data e Udhetimit:
 • ► 7 , 14 , 21 , 28  Dhjetor

 • ►Cmimi Me Mengjes €50
 •    ►Cmimi Me Mengjes + Darke €55
Programi:

Dita e pare : Nisja nga Tirana në oren 05.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.
Dita e Dytë : Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e 6 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO.Vizite ne Kostur dhe konsumimi i drekes ne menyre individuale ( Nuk mungon sugjerimi i guides) Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri nga dogana e Kapshtices . Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe . Mbrritja në Tiranë.

€50  dhe  55
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti vajtje - ardhje dhe shetitjet perkatese  me autobus
 • *Akomodimi ne hotel
 • *Mengjesi + darka (sipas zgjedhjes tuaj)
 • *Guida shqiptare gjate gjithe udhetimit
 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Dreka e seciles dite
 • *SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM
 • *Hyrja Ne Manastire
 • Shenim
  POLITIKAT E FEMIJEVE
  0-2.99 VJEC JANË FALAS•
  3-11.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 35 % ZBRITJE

  • MBI 12 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

  SHENIM

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
  ►PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 10 DITE PARA NISJES.
  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR

  Kujdes:
  =======

  Per levizjen ne  zonen  jo shengen  qytetareve  Shqiptar u neviojitet passaporte   biometrike me date  skadence mbi 6 ( gjashte  ) muaj dhe  3 (tre ) muaj ne  Shengen.Per  cdo problem ne  dokumentacionin e  udhetimit  agjencia nuk mban pergjegjesi .Pergjegjesia  eshte e pasagjerit per  vlevshmerine e dokumentave te udhetimit .
  .
  .
   Janine dhe Meteora
  .
   
  Çmimet e dhomave
  Data e Udhetimit qendrim 2 Dite :
  • ► 7 ,14,21,28,  Dhjetor
   Tarifa
  Akodmi ne hotel me 3*  me mengje
  Akodmi ne hotel me 3*  me Mengje + Darke
  .
    € 50.00
    € 55.00
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe 
   
   
  .
  ioannina
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.