Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Pranvere  ne  Irlande , 02 Prill  3  nete  €499

IRLANDE

 

Dita e Parë:

Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Podgoricës. Fluturimi direkt Podgoricë - Dublin. Nisja nga Podgorica në orën 21.50. Mbrritja në Dublin në orën 00.10. Transferimi në Hotel në Dublin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në të gjithë Monumentet kryesore të qytetit Dublin: Katedralja Shën Patrick, pranë Sheshit Gjeorgjian, Rrugës O'Connell, Statujat e Oscar Wilde, Molly Mallone, Ura Ha'Penny, Kolegji Trinity, Birraria Guiness. Fjetje në Hotel.

 

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite, Vizitë e shkurtër në Kështjellëm e Dublinit dhe Kishën e Krishtit. Pas vizitës nisja për në Cliffs of Moher.  Udhëtimi zgjat reth 3 orë. Vizitë panoramike e Shkëmbinjëve të famshëm në Atllantik. Kthimi për në Galway. Vizitë e shkurtër e qytetit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt:

Mëngjesi ne Hotel. Transferimi në Aeroportin e Dublinit. Gjatë udhëtimit ndalesa për shopping. Fluturimi Dublin - Podgoricë. Nisja më 17.10. Mbrritja në Podgoricë në orën 21.30. Nisja me autobus nga Podgorica në Tiranë.

 

Nisja më 2 Prill

 

Kujdes:

Duke qenë se për këtë udhëtim duhen marrë viza,

dhe marrja e vizave kërkon përgatije të dokumenteve te udhëtimit, Regjistrimet për këtë udhëtim mbyllen 1.5 muaj para Nisjes.


Me Shume Detaje:

Në pagesëpërfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion.

2. Transfertat me autobus.

3. Akomodimi në hotel.

4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

 

Lejohet të merret në avion me vete vetëm një çantë me përmasa deri në 42x32x25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa ka shpenzime të mëdha ekstra).

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

2. Hyrjet në Monumente dhe Muzeume.

2. Viza e Hyrjes në Irlandë. (Kushton €60)

Kujdes:

Nuk garantojmë marrjen e Vizës. Kryejmë të gjithë proçedurat për vizë.

Nëse viza refuzohet,

Pagesa e udhëtimit kthehet plotësisht.

Pagesa e Vizës nuk kthehet.

Dokumentat  kruesore qe duhen per  aplikimin e vizes
-Their passports
-2 passport size photos
-Evidence of applicants’ obligation to return to Albania (i.e. evidence of their employment)
-Evidence of funds for each applicant (i.e. running bank statement for the last six months)
.
pranvere   ne  irlande
.
 
Çmimet e dhomave
Berlin
 02 Prill 2020 -  3 nete
  Tarifa
Dhomë Standart Hotel 3*  (Max: 3 Rritur)
                            .
 € 499.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
irlande
.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate