Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

.
Hurghada  - Egjipt  2021 - Oferta Speciale
.

Rezervoni në fillim fluturimin dhe për datat përkatëse zgjidhni hotelin sipas dëshirës suaj.

Për Periudhën e Verës ka Fluturime Charter sipas datave të mëposhtme:


 Kujdes: Nisjet nga Tirana janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara dhe Kthimet janë në Mesnaten e Datave te Poshtëshënuara.


Rezervoni 6 netë në Hotele.


Viza për Shtetasit e Shqipërisë merret dhe paguhet në mbrritje në Aeroport dhe kushton $27
Viza për Shtetasit e Kosovës duhet të merret në Ambasadën e Egjiptit


Nisja nga Tirana 00:01 AM - Mbrritja në Hurghada  03:00 AM

korrik
gusht
 shtator
19 Korrik
02 Gusht
 06 Shtator
26 Korrik
09 Gusht
 13 Shtator
.
16 Gusht
.
.
23Gusht
 
 
30 Gusht
 
Nisja ne ora 00:01  AM
Mberitja ne ora  03:00  AM
Nisja ne ora  00:01  AM
Mberitja ne ora 03:00 AM
Nisja ne ora  00:01  AM
Mberitja ne ora 03:00  AM
Nisja nga Hurghada  20:00 PM - Mbrritja në Tiranë 23:00 PM
korrik
 gusht
 shtator
25 Korrik
01 Gusht
05 Shtator
.
08 Gusht
12 Shtator
.
15 Gusht
19 Shtator
.
22 Gusht
.
 
29 Gusht
.
Nisja ne ora  20:00 PM 
Mbrritja në ora 23:00 PM
Nisja ne ora  20:00 PM 
Mbrritja në ora 23:00 PM
Nisja ne ora  20:00 PM 
Mbrritja në ora 23:00 PM
Te perfshira :
✔Fluturimi charter Tirane - Hugharda - Tirane
✔ Akomodimi ne hotel per 6 nete qendrimi
✔ Koncepti i hotelit ALL INCLUSIVE
✔ Transferta Aeroport-Hotel -Aeroport

Lista e  hoteleve   ne Hurghada per te  cilet  mund  te  rezervoni .

Klikoni mbi  emrin e hotelit  per te  pare  fotot  dhe  informacionin mbi  hotelin.

Zgjidhni  hotelin   qe deshironi  dhe na kontaktoni  per tu dhene cmimet ne  datat qe kerkoni te  niseni. 

----------------


KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT

hotel

HURGADA

PROMO ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

=================== 

MARLIN INN RESORT

hotel

HURGADA

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

LE PACHA RESORT

hotel

HURGADA

PROMO ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT

hotel

HURGADA

PROMO ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

=================== 

CAVES BEACH RESORT

hotel

HURGADA

airport_shuttle

EL GOUNA - HURGHADA

PROMO CAVE GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

===================

AMC ROYAL HOTEL & SPA

hotel

HURGADA

PROMO ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

===================

LONG BEACH RESORT HURGHADA

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SAHL HASHEISH - HURGHADA

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

===================

AQUA JOY RESORT BY SUNRISE

hotel

HURGADA

PROMO ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

===================

ALF LEILA WA LEILA

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

=================== 

SWISS INN RESORT HURGHADA (EX. HILTON HURGHADA RESORT)

hotel

HURGADA

STANDARD ROOM GARDEN SIDE (BACK SIDE) / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

=================== 

SEA GULL HOTEL

hotel

HURGADA

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

=================== 

FORT ARABESQUE RESORT and VILLAS

hotel

HURGADA

airport_shuttle

MAKADI - HURGHADA

SUPERIOR SEA VIEW / ALL INCLUSIVE

 

=================== 

ALBATROS SEA WORLD RESORT HRG

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

ALBATROS AQUAPARK HRG

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

AQUA VISTA

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

MIRAGE BAY RESORT AND AQUA PARK

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

TROPITEL SAHL HASHEESH

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SAHL HASHEISH - HURGHADA

DELUXE GARDEN / POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

=================== 

NUBIA AQUA BEACH RESORT

hotel

HURGADA

airport_shuttle

EL GOUNA - HURGHADA

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

AMARINA ABU SOMA RESORT and AQUAPARK

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SOMA BAY - HURGHADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

===================

MERAKİ RESORT

hotel

HURGADA

PROMO ROOM GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

===================

JAZ AQUAMARINE RESORT HURGHADA

hotel

HURGADA

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

===================

BEACH ALBATROS RESORT HURGHADA

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

SEA STAR BEAU RIVAGE

hotel

HURGADA

STANDARD PROMO ROOM / ALL INCLUSIVE

 

===================

MOVENPICK RESORT EL GOUNA

hotel

HURGADA

airport_shuttle

EL GOUNA - HURGHADA

CLASSIC GARDEN ROOM / HALF BOARD

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

===================

TITANIC RESORT & AQUAPARK

hotel

HURGADA

PROMO ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

IMPERIAL SHAMS ABU SOMA

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SOMA BAY - HURGHADA

STANDARD SIDE SEA VIEW / ALL INCLUSIVE

 

===================

ALBATROS BEACH CLUB-ABO SOMA

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SOMA BAY - HURGHADA

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

===================

SUNRISE GARDEN BEACH RESORT & S

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

MARRIOTT HURGHADA BEACH RESORT

hotel

HURGADA

STANDARD SEA VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

SENTIDO MAMLOUK PALACE RESORT

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

TITANIC BEACH SPA AND AQUA PARK

hotel

HURGADA

PROMO ROOM / ULTRA ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

TITANIC PALACE AND AQUA PARK

hotel

HURGADA

PROMO ROOM / ULTRA ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

===================

ALBATROS PALACE RESORT

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

ALADDIN BEACH RESORT

hotel

HURGADA

PROMO ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

DANA BEACH RESORT

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SAHL HASHEISH - HURGHADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

PHARAOH AZUR RESORT

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

MERCURE HURGHADA

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - STANDARD HOTEL

 

===================

STEIGENBERGER MAKADI

hotel

HURGADA

airport_shuttle

MAKADI - HURGHADA

SUPERIOR ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

ALI BABA PALACE

hotel

HURGADA

PROMO ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

THREE CORNERS REHANA INN EL GOUNA

hotel

HURGADA

airport_shuttle

EL GOUNA - HURGHADA

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

=================== 

ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SAHL HASHEISH - HURGHADA

STANDARD SEA VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    LUXURY HOTEL

 

===================

HILTON HURGHADA PLAZA

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

THREE CORNERS OCEAN VIEW

hotel

HURGADA

airport_shuttle

EL GOUNA - HURGHADA

STANDARD GARDEN ROOM / BED AND BREAKFAST

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

SERENITY FUN CITY

hotel

HURGADA

airport_shuttle

MAKADI - HURGHADA

STANDARD GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT

hotel

HURGADA

SUPERIOR GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

===================

CLEOPATRA LUXURY RESORT MAKADI BAY

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

THREE CORNERS REHANA RESORT EL GOUNA

hotel

HURGADA

airport_shuttle

EL GOUNA - HURGHADA

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

===================

WHITE BEACH RESORT

hotel

HURGADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

===================

SERENITY MAKADI BEACH RESORT

hotel

HURGADA

airport_shuttle

MAKADI - HURGHADA

STANDARD GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

JAZ MAKADI OASIS RESORT & CLUB

hotel

HURGADA

airport_shuttle

MAKADI - HURGHADA

SUPERIOR GARDEN VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

PALM ROYALE SOMA BAY

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SOMA BAY - HURGHADA

SUPERIOR ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

SUNRISE ROMANCE RESORT

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SAHL HASHEISH - HURGHADA

SUPERIOR BACK MOUNTAIN VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

===================

JAZ AQUA VIVA

hotel

HURGADA

airport_shuttle

MAKADI - HURGHADA

FAMILY PROMO ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

JAZ MAKADI STAR

hotel

HURGADA

airport_shuttle

MAKADI - HURGHADA

SUPERIOR GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

JAZ MAKADI SARAYA RESORT

hotel

HURGADA

airport_shuttle

MAKADI - HURGHADA

SUPERIOR DELUXE GARDEN VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

JAZ CASA DEL MAR BEACH

hotel

HURGADA

SUPERIOR GARDEN VIEW / ULTRA ALL INCLUSIVE

 

===================

STEIGENBERGER AL DAU BEACH

hotel

HURGADA

DELUXE SEA VIEW / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

===================

PREMIER LE REVE

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SAHL HASHEISH - HURGHADA

PROMO ROOM / ULTRA ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

===================

PANORAMA BUNGALOWS RESORT EL GOUNA

hotel

HURGADA

airport_shuttle

EL GOUNA - HURGHADA

STANDARD ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    ECONOMY HOTEL

 

===================

CONTINENTAL HOTEL HURGHADA

hotel

HURGADA

CLASSIC GARDEN ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

JAZ MAKADINA

hotel

HURGADA

airport_shuttle

MAKADI - HURGHADA

SUPERIOR GARDEN/POOL VIEW ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT

hotel

HURGADA

JACUZZI SUITE / ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

===================

KEMPINSKY HOTEL SOMA BAY

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SOMA BAY - HURGHADA

SUPERIOR LAGUNA / HALF BOARD

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

IBEROTEL MAKADI BEACH

hotel

HURGADA

airport_shuttle

MAKADI - HURGHADA

SUPERIOR ROOM / ALL INCLUSIVE

 

    STANDARD HOTEL

 

===================

BARON PALACE SAHL HASHEESH

hotel

HURGADA

airport_shuttle

SAHL HASHEISH - HURGHADA

PROMO ROOM / PREMIUM ALL INCLUSIVE

 

    OUR SUGGESTION - LUXURY HOTEL

 

===================

RIXOS PREMIUM MAGAWISH

hotel

HURGADA

SUITE GARDEN VIEW / ULTRA ALL INCLUSIVE

 

    LUXURY HOTEL

.
.