Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri 2020  ne  Halkidiki   3  nete   fillon nga 179  €,  Mberitja me 30 Dhjetor

Greqi

Nisja më 30 Dhjetor dhe qëndrimi 3 netë. Darka Speciale e Vitit te Ri.


- Hotel Alkyonis 2* - 3 Netë €179.


Në pagesë përfshihen.

1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;

2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;

3. Darka Speciale e Vitit të Ri (Pije të Papërfshira), Muzikë dhe Argëtim.


- Hotel Secret Paradise & SPA 4* - 3 Netë €199


Në pagesë përfshihen:

1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;

2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;

3. Darka Speciale e Vitit të Ri (Pije të Papërfshira), Muzikë dhe Argëtim

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientët DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Me Shume Detaje:
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
3. Pas darkës, në Party, pijet janë esktra.
4. Shtesë për Transportin me Autobus €55
.
.
Viti i Ri 2020 në halkidiki
.
 
Çmimet e dhomave
   »Viti i Ri  3 Netë
nga 30/12/2019 në 02/01/2020
Tarifa

Hotel Alkyonis 2* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

Hotel Secret Paradise & SPA 4* (Max: 3 Rritur )

.

€ 179.00

€ 199.00

Cmimi  per person ne akomodim dhome dyshe
.
.
.
porto caras meliton

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate