Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Halkidiki , Plazh Allinclusive  4 dite 149 dhe 5  dite 199

Nisje çdo të Martë dhe të Premte

 

Hotel Calypso Siviri 2* Superior - All Inclusive

Hotel Kriopigi Beach 4* -               All Inclusive

Aristoteles Beach 4* -                    All Inclusive

Greqi

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë:

Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Halkidiki. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë:

Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte:

Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte:

Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshtiicës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.


PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Halkidiki. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshticës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisja më   Cdo te  Hene  e te  Enjte 

Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje - Ardhje me autobus.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

.

All Inclusive Halkidiki  4 Ditë , 5 Ditë  , 8 Dite

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Verë - 8 Ditë

nga 21/08/2018 në 28/08/2018                                                                                              Tarifa  »

Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)                                                                          € 339.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                 € 519.00

Aristoteles Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)                       € 539.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 21/08/2018 në 24/08/2018                                                                                              Tarifa  »

Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)                                                                         € 169.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                € 249.00

Aristoteles Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)                      € 259.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 24/08/2018 në 28/08/2018                                                                                             Tarifa  »

Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)                                                                         € 209.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                € 309.00

Aristoteles Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)                      € 319.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 24/08/2018 në 31/08/2018                                                                                              Tarifa  »

Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)                                                                          € 339.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                 € 519.00

Aristoteles Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)                       € 539.00

» Verë - 4 Ditë

nga 28/08/2018 në 31/08/2018                                                                                                Tarifa  »

Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)                                                                          € 169.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                 € 249.00

Aristoteles Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)                       € 259.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 28/08/2018 në 04/09/2018                                                                                                Tarifa  »

Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)                                                                          € 339.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                 € 519.00

Aristoteles Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)                       € 539.00

 

» Verë - 5 Ditë

nga 31/08/2018 në 04/09/2018                                                                                                Tarifa  »

Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)                                                                          € 199.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                 € 289.00

Aristoteles Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)                       € 299.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 31/08/2018 në 07/09/20                                                                                                  Tarifa  »

Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)                                                                         € 319.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                € 479.00

Aristoteles Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)                      € 499.00

 

» Verë - 4 Ditë

nga 04/09/2018 në 07/08/2018                                                                                               Tarifa  »

Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)                                                                         € 149.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                € 219.00

Aristoteles Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)                      € 229.00

 

» Verë - 8 Ditë

nga 04/09/2018 në 11/09/2018                                                                                                 Tarifa  »

Calypso 2*S Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)                                                                         € 309.00

Kriopigi Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                € 469.00

Aristoteles Beach 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur ose 2 Rritur + 2 Fëmijë)                      € 489.00

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
halkidiki
.