Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Halkidiki  -  Vere 2021  ,  4 , 5 & 8    dite,      

Halkidiki   4 ,5 & 8   Dite ,  

Çmimet me poshte   jane me  Transport.


►Datat e Udhetimeve
 

Udhetimet 4 Ditore:

27.07. – 30.07.2021 – 252 EUR/pp

03.08. – 06.08.2021 – 252 EUR/pp

10.08. – 13.08.2021 – 252 EUR/pp

17.08. – 20.08.2021 – 252 EUR/pp

24.08. – 27.08.2021 – 229 EUR/pp

 

Udhetimet 5 Ditore:

23.07. – 27.07.2021 – 323 EUR/pp

30.07. – 03.08.2021 – 323 EUR/pp

06.08. – 10.08.2021 – 323 EUR/pp

13.08. – 17.08.2021 – 323 EUR/pp

20.08. – 24.08.2021 – 323 EUR/pp

27.08. – 31.08.2021 – 292.50 EUR/pp


Udhetimet 8 Ditore:

23.07 – 30.07.2021 – 536 EUR/pp

30.07. – 06.08.2021 – 536 EUR/pp

06.08. – 13.08.2021 – 536 EUR/pp

13.08. – 20.08.2021 – 536 EUR/pp

20.08. – 27.08.2021 – 513.50 EUR/pp


Cmimi per person ne dhome  Dyshe

Halkidiki  

Udhetimet 4 Ditore:

27.07. – 30.07.2021 – 252 EUR/pp

03.08. – 06.08.2021 – 252 EUR/pp

10.08. – 13.08.2021 – 252 EUR/pp

17.08. – 20.08.2021 – 252 EUR/pp

24.08. – 27.08.2021 – 229 EUR/pp

 

Udhetimet 5 Ditore:

23.07. – 27.07.2021 – 323 EUR/pp

30.07. – 03.08.2021 – 323 EUR/pp

06.08. – 10.08.2021 – 323 EUR/pp

13.08. – 17.08.2021 – 323 EUR/pp

20.08. – 24.08.2021 – 323 EUR/pp

27.08. – 31.08.2021 – 292.50 EUR/pp


Udhetimet 8 Ditore:

23.07 – 30.07.2021 – 536 EUR/pp

30.07. – 06.08.2021 – 536 EUR/pp

06.08. – 13.08.2021 – 536 EUR/pp

13.08. – 20.08.2021 – 536 EUR/pp

20.08. – 27.08.2021 – 513.50 EUR/pp


► HOTEL KRIOPIGI BEACH   4 *

-Sherbimi All Inclusive
(Mengjesi + Dreka + Darka + Pijet jo alkolike dhe alkolike gjate vakteve )


DETAJE SHTESE :

•LOKACIONI : ZONA E KRIOPIGI-S , E SHTRIRE NE PJESEN LINDORE TE GADISHULLIT E PERBERE ME PLAZHE TE SHUMTA RANORE DHE SHTEPI TE VJETRA TRADICIONALE .

•DISTANCA ME PLAZHIN : 10 MINUTA LARG ME FUGONAT E HOTELIT TE CILAT KAN ORAR FIKS GJATE GJITH DITES CDO 1 ORE NISJE NGA HOTELI PER NE PLAZH

•DISPONON PISHINE

•FEMIJA NGA 2-11.99 VJEC 50% SKONTO

•WIFI – FREE
•AJER I KONDICIONUAR – FREE


WEBSITE : https://hotelkriopigi.gr/


Fillon nga €252
Ne cmim perfshihet
 • *Akomodimi ne hotel Kriopigi 4* dhome standarte
 • *Baza sherbimit All inclsuive
 • *Transporti vajtje ardhje
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJEVE
  • 0-1.99 VJEC JANË FALAS
  • 2-11.99VJEC, NËSE NJE FEMIJE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
  • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM
  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) PAGUAN 25 % ME PAK SE CMIMI PER DY PERSONA.
  ►PER TRANSPORT INDIVIDUAL 30 EURO ZBRITJE NGA CMIMET E MESIPERME.
  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
  ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.
  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

  .
  .
  .