Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

.


Oferta speciale ne  Halkidiki


Ne Ju ofrojmë Transfertën me Autobuz vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel. 


Nisjet janë:

 

- çdo të Martë dhe te Premte  nga 11 Maj deri më 28 Shtator 2018

 

 

 

Aristoteles Beach 4* - Afitos, Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.Çmimi: Ishte €504 - Bëhet €378 për 7 netë për person për Nisje më 18, 22, 25 Maj

Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Kriopigi Beach 4* - Kriopigi, Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.Çmimi Ishte €336 - Bëhet €252 për 7 netë për person për Nisje më 11 Maj.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Calypso Siviri 2* Superior -Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.Çmimi Ishte €151 - Bëhet €136 për 7 netë për person për Nisje më 11 Maj.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Porto Carras Sithonia 5* -Halkidiki (All Inclusive)

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €635 - Bëhet €413 për 7 netë për person për nisje më 28 Prill

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 

 

Porto Carras Meliton 5*L - Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €499 - Bëhet €324  për 7 netë për person për nisje më 28 Prill

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Cronwell Resort Sermilia 5* -Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars . Çmimi: Ishte €426 - Bëhet €319 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Alexander The Great 4*- Halkidiki ( Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €253 - Bëhet €227 për 7 netë për person për nisje më 11 Maj

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Istion Club 5* - Halkidiki (Ultra All Inclusive)  

Zbritje 8% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €524 - Bëhet €482 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Lagomandra Beach 4* -Halkidiki, (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 15 Mars. Çmimi: Ishte €273 - Bëhet €246 për 7 netë për person për nisje më 28 Prill

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Palladium 3*-  Halkidiki (All  Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €388 - Bëhet €330 për 7 netë për person për nisje më 12 Maj

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Pomegranate Spa 5* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €567 - Bëhet €454 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.    

 

Mendi 4* -  Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €273- Bëhet €245 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Kassandra Palace 5*-  Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €273- Bëhet €232 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Miraggio Thermal Spa Resort - Halkidiki (Fjeteje dhe Mëngjes)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €676- Bëhet €608 për 7 netë për person për nisje më 20 Maj.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Lagomandra Hotel&Spa 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 15 Mars. Çmimi: Ishte €248- Bëhet €223 për 7 netë për person për nisje më 28 Prill.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Anastasia Resort & Spa 5* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 15 Mars. Çmimi: Ishte €396- Bëhet €277 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Ammon Zeus 4*- Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Çmimi: ështe €330-  për 7 netë për person për nisje më 1 Maj.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Akrathos 4*-  Halkidiki  (All  Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €401- Bëhet €361 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Lesse 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €221- Bëhet €206 për 7 netë për person për nisje më 19 Maj.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Aristoteles Holiday 4*-  Halkidiki (All  Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €233- Bëhet €198 për 7 netë për person për nisje më 10 Maj.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.    

 

Potidea Palace 4+*- Halkidiki (Ultra All Inclusive)

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €623- Bëhet €436 për 7 netë për person për nisje më 29 Prill.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.    

 

Possidi Holidays 5* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €406- Bëhet €304 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.    

 

Tresor Sousouras(ex.Hanioti Palace) 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €193- Bëhet €173 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.     

 

Aegean Melathron 5* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €358- Bëhet €250 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Elinotel Apolamare 4+ *  - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €435- Bëhet €348 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Alia Palace 5*-  Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €313- Bëhet €250 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Ekies All Senses Resort 4* - Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €388- Bëhet €310 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Theoxenia 4*  -  Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €228- Bëhet €182 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Agionissi Resort 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni) 

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €253- Bëhet €202 për 7 netë për person për nisje më 17 Maj .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Elinotel Polis 3*- Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €185- Bëhet €148 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Sunrise 3* - Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes) 

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €194- Bëhet €174 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Porfi Beach 3+*  -  Nikiti Halkidiki (Gjysëm  Pensioni) 

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.Çmimi: Ishte €296- Bëhet €251 për 7 netë për person për nisje më 17 Maj .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Anthemus Sea Beach 5*- Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 8% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. Çmimi: Ishte €402- Bëhet €370 për 7 netë për person për nisje më 20 Prill .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Alexandros Palace 5* - Hlkidiki  (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.Çmimi: Ishte €322- Bëhet €289 për 7 netë për person për nisje më 28 Prill.

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Portes Beach 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni) 

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €252- Bëhet €227 për 7 netë për person për nisje më 30 Prill .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 

Theo Bungalows 3* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €189- Bëhet €141 për 7 netë për person për nisje më 26 Maj .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 

Eagles Palace 5* -  Halkidiki (All  Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €462- Bëhet €416 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill .

Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

.


Oferta Speciale ne  Korfuz


Ne Ju ofrojmë Transfertën me Autobus vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel  (duke përfshirë edhe tragetin). 


Nisjet janë:


- çdo të Martë dhe të Premte nga 11 Maj deri më 28 Shtator 2018

 

 

          

Messonghi Beach 3* Superior - Moraitika, Korfuz (A. Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të hershme deri më 31 Mars. 

Çmimi: Ishte €307 - Bëhet €276 për 7 netë për person për Nisje më 11, 15, 18, 22, 25 Maj. 

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 

Corfu Belvedere 3* - Benitses, Korfuz (All Inclusive) 

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. 

Çmimi: Ishte €315 - Bëhet €267 për 7 netë për person për Nisje më 22, 25, 28 Maj, 1, 8 Qershor. 

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 

Telemachos Village 2* Superior - Dassia, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. 

Çmimi: Ishte €202 - Bëhet €161 për 7 netë për person për Nisje më 11 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 

Primasol Louis Ionian Sun 4* - Korfuz (All Inclusive)

Çmimi: ështe €338 për 7 netë për person për Nisje më 4 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Mayor Pelekas Monastery 5* -Korfuz (Gjysëm Pensioni) 

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €572 - Bëhet €485 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Mayor Capo Di Corfu 4* - Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €583 - Bëhet €525 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Mayor La Grotta Verde Grand Resort 5* -Korfuz (All Inclusive) 

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €617 - Bëhet €524 për 7 netë për person për Nisje më 21 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Ariti Grand 4* - Korfuz (Fjeteje dhe Mëngjes)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €251 - Bëhet €225 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Blue Princess Beach Resort 4 * - Korfuz (All  Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €293 - Bëhet €249 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Mareblue Beach Resort 4* - Korfuz (All  Inclusive) 

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €281- Bëhet €253 për 7 netë për person  Nisje më 21 Prill.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Marbella Beach 5* - Korfuz (Gjysëm Pensioni) 

Çmimi: ështe €454  për 7 netë për person për Nisje më 6 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Kontokali Bay & SPA - Kontokali 5* - Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €660 - Bëhet €594 për 7 netë për person për Nisje  12 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Aeolos Beach  4* - Korfuz (All  Inclusive) 

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €386 - Bëhet €347 për 7 netë për person për Nisje  12 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Grecotel Eva Palace 5* - Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 5% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €536 - Bëhet €509 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 

Louis Corcyra Beach 4* -  Korfuz (All Inclusive)

Çmimi: ështe €442  për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Ionian Princess Club 4*- Korfuz (Gjysëm  Pensioni)

Zbritje 12% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €354- Bëhet €311 për 7 netë për person për Nisje më 15 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Elea Beach 4* - Korfuz (All Inclusive)

Çmimi: ështe €483 për 7 netë për person për Nisje më 9 Prill.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Acharavi Beach 4*- Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars . Çmimi: Ishte €330 - Bëhet €297 për 7 netë për person për Nisje  12 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.   

 

Delfinia 4* -  Korfuz (Gjysëm Pensioni) 

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars . Çmimi: Ishte €330 - Bëhet €297 për 7 netë për person për Nisje më 8 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

 

Corfu Palace 5* -  Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €547 - Bëhet €464 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.  

.
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
.

Oferta Speciale - Riviera Olimpike

 

Pushime në Plazhet e Riviera Olimpike. 

Udhëtoni me makinë nga Shqipëria për në Plazhet e Rivierës Olimpike, rreth 230 km nga kufiri Shqiptar (Pika Kufitare e Kapshticës). 

 

Ne Ju ofrojmë Transfertën me Autobus vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel. 

Nisjet janë: 

- çdo të Martë dhe te Premte  nga 12 Maj deri më 30 Shtator 2017

 

Hotelet në katerini mund ti kërkoni tek "Hotele" duke zgjedhur datat që dëshironi dhe destinacionin "Riviera Olimpike".

 


Olympus Thea Boutique 4* - Platamon, Riviera Olimpike (All Inclusive) 

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. 

Çmimi: Ishte €344 - Bëhet €258 për 7 netë për person për Nisje më 11, 15, 18, 22, 25 Maj. Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 

Platon 2* Superior (All Inclusive)

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. 

Çmimi: Ishte €336 - Bëhet €252 për 7 netë për person për Nisje më 11, 15, 18, 22, 25 Maj. 

Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 

Litohoro Olympus Resort & SPA 4*-Riviera Olimpike (BB)

Zbritje 5% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. 

Çmimi: Ishte €241 -Bëhet €228 për 7 netë  për person për  Nisje  më 1 Maj. 

Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

 

Poseidon Palace 4* - Riviera Olimpike (All Inclusive )

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt. 

Çmimi: Ishte €322 - Bëhet €273 për 7 netë për person për Nisje më 10 Prill . 

Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.


.
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
.

Oferta Speciale - Parga - Preveza


Pushime në Plazhet e Pargës dhe Prevezës. 

Udhëtoni me makinë nga Shqiperia për në Plazhet e Pargës dhe Prevezës, rreth 60 - 120 km nga kufiri Shqiptar (Pika Kufitare e Qafë Botës).


Ne Ju ofrojmë Transfertën me Autobuz vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel.


Nisjet janë:


- çdo të Martë dhe te Premte  nga 11 Maj deri më 28 Shtator 2018

 

Lichnos Beach Hotel & Suites 5* L - Parga (All Inclusive)

Zbritje 8% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. 

Çmimi: Ishte €563 - Bëhet €518 për 7 netë për person për Nisje më 11, 15, 18, 22, 25 Maj. 

Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.


 

Poseidon Beach 3*Superior - Kanali, Preveza (Light All Inclusive) 

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. 

Çmimi: Ishte €393 - Bëhet €353 për 7 netë për person për Nisje më 11, 15, 18, 22, 25 Maj. 

Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.


 

Niko 2*Superior - Kanali, Preveza (Light All Inclusive)

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. 

Çmimi: Ishte €319 - Bëhet €239 për 7 netë për person për Nisje më 11, 15, 18, 22, 25 Maj. 

Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

.