Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

GJIROKASTËR – LIQENI I VIROIT – TEPELENË   , 15  euro
GJIROKASTËR - TEPELENË

 • ► 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30 Prill
 • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Maj
Programi:
-Nisja nga Tirana ora 06:00.

-Ndalesë për kafe gjatë rrugës.
-Mbërrijmë ne Gjirokastër.
-Vizitojme kalanë e Gjirokastrës, muzeun e armëve, pazarin karakteristik me arkitekture të vecantë, shtepinë e Kadaresë etj.
-Vizitojmë Liqenin e Viroit dhe parkun përreth.
-Konsumimi i drekës në Tepelenë dhe më pas vizitojmë qytetin e Tepelenës, kalanë e Ali Pashë Tepelenës si edhe sheshin Lord Bajron.
-Nisja drejt Tiranës me ndalesa të shkurtra gjate rruges.
-Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

►Sugjerohet të keni me vete:

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

€15
Ne cmim perfshihet
 • *TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
 • *Shoqëruesi i grupit

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *HYRJET NË MUZE DHE PARQE.
 • *ÇDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKË "PËRFSHIHET"
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJVE:

  0 – 2.99 VJEÇ PA PAGESE

  3-12 VJEÇ PAGUAJNË 15 EURO

  MBI 12 VJEÇ PAGESE E PLOTE

  SHENIM

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE .
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1 DITË PARA.

  .
  .
  gjirokaster
  .
  .
  Çmimet e dhomave
  Gjirokaster- Tepelene
        1 dite     
    Tarifa
  Transport  dhe guide
  ► 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30 Prill
  • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Maj
      €15
  Çmimi për person të Rritur
  .
  .
  .

  .