Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Ghazal Resort Thalasso (ex Ma Biche) 5* - Kemer

-25% për Rezervime të Hershme deri 28 Shkurt

Ghazal Resort Thalasso (ex Ma Biche) 5* - Kemer

 

Hoteli me 5 yje ndodhet në zonën e Goynuk në Kemer, 6 km larg qytetit të Kemerit dhe 46 km larg aeroportit të Antalias. Ish Kimeros Ma Biche tashmë riemeruar në Ghazal Hotel Thalasso ndodhet në Breg të Detit. Dhomat në total janë 345, ndër të cilat ka Dhoma Standarte (26 m2) dhe Dhoma Familjare (28-36 m2).

 

Në brendësi të dhomave do të gjeni:

- Ajër të kondicionuar qëndror

- TV Satelitor

- Dush dhe vaskë

- Telefon

- WiFi

 

Në brendësi të resortit:

- Restoranti Kryesor Bufe dhe Restoranti A La Carte (Kuzhinë Ndërkombëtare dhe Peshku)

- Bar në plazh, në pishinë, vitamin bar dhe lobi bar

- Pishinë e jashtme dhe e brenshme për të rritur dhe fëmijë me rrëshkitëse  

- Plazh privat me rërë dhe guraleca

- Spa e Thalasso, Banjo Turke, Sauna dhe Qendër fitnesi

- Miniclub për fëmijë 04-11 vjeç

- Kalçeto, volejboll në plazh, basketboll, sporte ujore, animacion, dhomë kopjuterash, doktor, dyqane, floktore, etj.

Më Shume Detaje: Në Paketën All Inclusive përfshihet:

- Mëngjez, mëngjez i vonë, drekë, mbasdite, darkë, darkë e vonë në Restorantin bufe

- Çaj, Kafe dhe Biskota

- Të gjitha pijet vëndase joalkolike

- Banjo Turke

- Sauna

- Animacion

- Shezlong, çadra, peshqirë në plazh dhe në pishinë

 

Hoteli ndodhet në breg të detit, 6 km larg qytetit të Kemerit dhe 46 km larg aeroportit të Antalias.

.

Ghazal Resort Thalasso 5* - Kemer

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standarte (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)  Tarifa

nga 09/05/2018 në 29/05/2018

€ 122.40

nga 30/05/2018 në 12/06/2018

€ 158.40

nga 13/06/2018 në 03/07/2018

€ 194.40

nga 04/07/2018 në 28/08/2018

€ 230.40

nga 29/08/2018 në 18/09/2018

€ 206.40

nga 19/09/2018 në 30/09/2018

€ 170.40


» Dhomë Standarte Teke (Max: 1 Rritur + 1 Fëmijë)  Tarifa

nga 09/05/2018 në 29/05/2018

€ 91.20

nga 30/05/2018 në 12/06/2018

€ 118.20

nga 13/06/2018 në 03/07/2018

€ 164.40

nga 04/07/2018 në 28/08/2018

€ 230.40

nga 29/08/2018 në 18/09/2018

€ 174.60

nga 19/09/2018 në 30/09/2018

€ 127.20


» Dhomë Standarte II 2 FEMIJE FALAS (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë)  Tarifa

nga 09/05/2018 në 29/05/2018

€ 122.40

nga 30/05/2018 në 12/06/2018

€ 158.40

nga 13/06/2018 në 03/07/2018

€ 194.40

nga 04/07/2018 në 28/08/2018

€ 230.40

nga 29/08/2018 në 18/09/2018

€ 206.40

nga 19/09/2018 në 30/09/2018

€ 170.40


» Dhomë Standarte Pamje Pjeserisht nga Deti (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)  Tarifa

nga 09/05/2018 në 29/05/2018

€ 127.20

nga 30/05/2018 në 12/06/2018

€ 163.20

nga 13/06/2018 në 03/07/2018

€ 199.20

nga 04/07/2018 në 28/08/2018

€ 235.20

nga 29/08/2018 në 18/09/2018

€ 211.20

nga 19/09/2018 në 30/09/2018

€ 175.20


» Dhomë Standarte Pamje nga Deti (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)  Tarifa

nga 09/05/2018 në 29/05/2018

€ 132.00

nga 30/05/2018 në 12/06/2018

€ 168.00

nga 13/06/2018 në 03/07/2018

€ 204.00

nga 04/07/2018 në 28/08/2018

€ 240.00

nga 29/08/2018 në 18/09/2018

€ 216.00

nga 19/09/2018 në 30/09/2018

€ 180.00


» Dhome Familjare Krevate Marinari (Max: 4 Rritur)  Tarifa

nga 09/05/2018 në 29/05/2018

€ 165.60

nga 30/05/2018 në 12/06/2018

€ 214.20

nga 13/06/2018 në 03/07/2018

€ 262.80

nga 04/07/2018 në 28/08/2018

€ 311.40

nga 29/08/2018 në 18/09/2018

€ 279.00

nga 19/09/2018 në 30/09/2018

€ 230.40


» Dhomë Familjare e Madhe (Max 4 Rritur + 1 Fëmijë)  Tarifa

nga 09/05/2018 në 29/05/2018

€ 198.00

nga 30/05/2018 në 12/06/2018

€ 252.00

nga 13/06/2018 në 03/07/2018

€ 306.00

nga 04/07/2018 në 28/08/2018

€ 360.00

nga 29/08/2018 në 18/09/2018

€ 324.00

nga 19/09/2018 në 30/09/2018

€ 270.00

 

Çmimet për dhomë, akomodimi ultra all inclusive

.