Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Gelina Village Resort 5* - Korfuz

Gelina Village Resort 5* - Korfuz

 

Gelina Village eshte nje hotel me 5 yje qe ndodhet ne ishullin e Korfuzit, prane plazheve ranore te detit Jon. Hoteli ofron nje larmi shërbimesh dhe objektesh për argetimin e pushuesve si: pishinat, baret, restorantet, dhoma e fitness-it, spa, sauna, Water Park, qënder konferencash dhe objekte për argetimin e fëmijeve. Klientët mund te relaksohen ne dhomat e pajisura më së miri dhe me pamje të shumllojshme. 

 

Rooms 

A total of 120 four-bed suites, 61 five-bed suites, 20 six-bed suites, 16 luxurious suites with double bedrooms and bathrooms, 9 maisonettes on the beach (double bedrooms and double bathrooms) and 56 three-bed studios. All apartments have balconies or direct access to the gardens, fully equipped kitchens, air conditioning, satellite TV, direct access telephone line, safe deposit box, hair dryer, etc.

 

Sports & Entertainment 

Three floodlit tennis courts, a basketball court, a table tennis table and football pitch (60 x 40) are available, as are pool/snooker, darts and archery. The hotel has an outdoor swimming pool and a poolside snack bar. The hotel offers Greek nights with folklore dances; fish and barbeque beach parties are organised weekly and the professional entertainment team offers daily activities for adults and children. There is also a spa with a heated indoor pool, hydromassage, steam bath, sauna, algae/mud therapy, hot tub, relaxation area, beauty salon, body treatments and gym, all for an extra fee. 

 

Shënim: Dhomat  Standart  pa  Ballkon.

 

Dhomat ndodhen në kompleksin e  ndërtesave   Nereides ( Kalypso, Thetis, Panopi, Ploto) dhe ndërtesën  Niki, Siperfaqja e   dhomave varion nga 26m2 deri në 28m2 .  Ato janë të vendosura në katin e parë dhe të dytë të ndërtesave. Dhomat  janë të pajisur me TV satelitor, telefon, safe, Kosh , frigorifer.

 

 

Më Shume Detaje: Ky Hotel është 37 km larg nga Aeroporti.

 

Food & Drink

Early Breakfast Buffet Style (Main Restaurant: 03:00-07:30), American Breakfast Buffet/Show Cooking (Main Restaurant: 07:30-10:00), Late Continental Breakfast (Main Restaurant: 10:00-11:00), Lunch Buffet (Main Building: 12:30-14:00), Dinner Buffet (Main Restaurant: 18:30-21:30).

 

SNACKS - Soups and Sandwiches (Pirates Beach Bar: 11:00-24:00), Pizza 3 times/week (Pirates Beach Bar: 23:00-24:00), Coffee/Cake Time (Lobby Bar/Pool Bar/Pirates Beach Bar: 15:30-16:30).

 

DRINKS- Drinks (Captains Lobby Bar: 17:00-24:00), Drinks (Odysseus Pool Bar: 10:00-24:00), Pirates Beach Bar: 10:00-18:00), Drinks (Nereides Pool Bar: 10:00-18:00).

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Venndodhja ne Harte

Gelina Village Resort - Korfuz
.

Gelina Village Resort 5* - Korfuz

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë)  Tarifa

nga 25/04/2019 në 20/05/2019

€ 87.40

nga 21/05/2019 në 06/06/2019

€ 104.65

nga 07/06/2019 në 04/07/2019

€ 143.75

nga 05/07/2019 në 22/07/2019

€ 193.20

nga 23/07/2019 në 26/08/2019

€ 211.60

nga 27/08/2019 në 09/09/2019

€ 143.75

nga 10/09/2019 në 23/09/2019

€ 104.65

nga 24/09/2019 në 23/10/2019

€ 87.40

» Studio (Max: 3 Rritur)  Tarifa

nga 25/04/2019 në 20/05/2019

€ 92.00

nga 21/05/2019 në 06/06/2019

€ 110.40

nga 07/06/2019 në 04/07/2019

€ 150.65

nga 05/07/2019 në 22/07/2019

€ 202.40

nga 23/07/2019 në 26/08/2019

€ 221.95

nga 27/08/2019 në 09/09/2019

€ 150.65

nga 10/09/2019 në 23/09/2019

€ 110.40

nga 24/09/2019 në 23/10/2019

€ 92.00

» Apartament (Max: 2 Rritur 2 Fëmijë)  Tarifa

nga 25/04/2019 në 20/05/2019

€ 104.65

nga 21/05/2019 në 06/06/2019

€ 125.35

nga 07/06/2019 në 04/07/2019

€ 172.50

nga 05/07/2019 në 22/07/2019

€ 231.15

nga 23/07/2019 në 26/08/2019

€ 254.15

nga 27/08/2019 në 09/09/2019

€ 0.00

nga 10/09/2019 në 23/09/2019

€ 125.35

nga 24/09/2019 në 23/10/2019

€ 104.65

 

Çmimet për dhomë, akomodimi all inclusive