Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

FLUTURIME

aEROPLAN, KOMPANI AJRORE

Kerko cmim bilete duke  kontaktuar  me e-mail te      Contakt Me

 

 Informacion me i hollesishem kliko   me poshte:


Tirana International Airport


Tirane (TIA) - Stamboll ( IST) me  kompanine  TK  dhe  PC

 

Tirane (TIA) - Belgrade ( BEG )  me  Kompanine   JU


Tirane  ( TIA ) - Budapest  ( BUD )  me kompanine  Wizz Air


Tirane  ( TIA ) -  Paris  Orly (ORY)  me kompnaine   Transavia


Tirane  ( TIA ) - Amsterdam ( AMS )  me kompanine  Transavia


Tirane (TIA) - Londer ( LGW )  , me kompanine  BA

                                     

Tirane (TIA) - Milano ( MXP) me BV  dhe FlyErnest

 

Tirane (TIA) - Mynih ( MUC)   me kompanine  JP


Tirane ( TIA) - Frankfurt ( FRA )  me kompanine  JP

 

Tirane (TIA) - PISA (PSA)   me kompanine   BV  dhe  FlyErnest


Tirane (TIA) - Vjene ( VIE)   , me kompanine  OS

                         

Tirane  (TIA) - Lubljane (LJU) ,me  kompanine  JP  


Tirane (TIA) -  Athine (ATH)  ,me  kompanine  A3 

 

Tirane (TIA) - Rome (FCO)   Me kompanine  AZ  dhe   BV

 

Tirane (TIA) - Venecia ( VCE )  me  Kompanine   BV  dhe  FlyErnest


Tirane (TIA) - Ancona ( AOI )  me  Kompanine   BV 


Tirane (TIA) - Bari ( BRI )  me  Kompanine   BV


Tirane (TIA) - Bergamo ( BGY )  me  Kompanine   BV  dhe  FlyErnest


Tirane (TIA) - Bologna ( BLQ )  me  Kompanine   BV  dhe  FlyErnest


Tirane (TIA) - Verona ( VRN )  me  Kompanine   BV  dhe  FlyErnest


Tirane (TIA) - Florence ( FLR )  me  Kompanine   BV 


Tirane (TIA) - Genoa ( GOA )  me  Kompanine   BV 


Tirane (TIA) - Perugia ( PEG )  me  Kompanine   BV 


Tirane (TIA) - Rimini ( RMI )  me  Kompanine   BV 


Tirane (TIA) - Treviso ( TSF )  me  Kompanine   BV 


Tirane (TIA) - Turin ( TRN )  me  Kompanine   BV


.