Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Elinotel Polis  3* - Hanioti ,  Halkidiki

Elinotel Polis  3* - Hanioti ,  Halkidiki 

 

Elinotel Polis është një hotel plotësisht i rinovuar në qëndër të Haniotit në gadishullin e Halkidikisë. Ai gjendet shumë afër plazhit dhe nga qendra e fshatit Hanioti. Duke synuar të ofrojë komfortin e pakrahasueshëm në cilësi dhe shërbim, hoteli sjell mundësi pushimi në përputhje me kërkesat e klientëve.

 

Hoteli ka 56 dhoma dhe ofron çmime të përballueshme për sezonin e verës. Megjithëse plazhi është afër tij, hoteli është i pajisur edhe me një pishinë ku klientët mund të relaksohen.

 

Objekte të tjera të hotelit janë bari i pishinës, ashensori, tabela e bilardos, etj.Dyqanet, restorantet dhe baret gjenden shumë afër hotelit ndërkohë që sheshi i qëndrës së fshatit ndodhet pak hapa larg hotelit.

 

Koncepti : Half Board - Mëngjesin dhe Darkën bufe

 

Më Shume Detaje: Distancat:

 

- 200 metra larg plazhit

- aeroporti është 90 km

 

Hoteli gjithashtu ofron:

- Sistem zgjimi;

- Pastrim dhome;

- Krevat për fëmijët (Baby Cot);

- Ngrohje qëndrore;

- Vaske;

- Shërbime zyre (fotokopje, fax)

- Çadra dhe shezllone për pishinën;

- Shërbime courier, poste;

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Hoteli ne Harte

elinotel polis hanioti
.

Elinotel Polis 3* - Hanioti  , Halkidiki

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë standart (Max: 2 Rritur)  Tarifa

nga 25/04/2019 në 23/05/2019

€ 55.89

nga 24/05/2019 në 17/06/2019

€ 62.10

nga 18/06/2019 në 09/07/2019

€ 99.82

nga 10/07/2019 në 24/07/2019

€ 125.12

nga 25/07/2019 në 15/08/2019

€ 136.85

nga 16/08/2019 në 29/08/2019

€ 125.12

nga 30/08/2019 në 20/09/2019

€ 85.79

nga 21/09/2019 në 14/10/2019

€ 51.52

» Dhomë Superiore (Max: 3 Rritur)  Tarifa

nga 25/04/2019 në 23/05/2019

€ 61.41

nga 24/05/2019 në 17/06/2019

€ 68.08

nga 18/06/2019 në 09/07/2019

€ 114.54

nga 10/07/2019 në 24/07/2019

€ 150.42

nga 25/07/2019 në 15/08/2019

€ 164.45

nga 16/08/2019 në 29/08/2019

€ 150.42

nga 30/08/2019 në 20/09/2019

€ 94.07

nga 21/09/2019 në 14/10/2019

€ 57.27

» Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë)  Tarifa

nga 25/04/2019 në 23/05/2019

€ 70.38

nga 24/05/2019 në 17/06/2019

€ 83.26

nga 18/06/2019 në 09/07/2019

€ 123.74

nga 10/07/2019 në 24/07/2019

€ 152.49

nga 25/07/2019 në 15/08/2019

€ 168.36

nga 16/08/2019 në 29/08/2019

€ 152.49

nga 30/08/2019 në 20/09/2019

€ 114.77

nga 21/09/2019 në 14/10/2019

€ 66.47

 

Çmimet për dhomë, akomodimi gjysëm pensioni