Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Elinotel Apolamare 5* - Hanioti Halkidiki 

Elinotel Apolamare 5* - Hanioti Halkidiki 

 

Krejt i ri Elinotel Apolamare, i vendosur në Hanioti, në gadishullin Halkidikisë, u hap më 30 prill 2009. Arkitektura barok dhe dizajni Butik janë karakteristikat unike për një hotel "në plazh". Për ne ato shërbejnë vetëm si dekor, i cili ju siguron ju shërbime të shkëlqyera dhe një eksperiencë të paharrueshme pushimesh.

 

Elinotel Apolamare ka një kapacitet prej 87 dhomash të gjëra të gjitha të kompletuara me pajisjet më të fundit për të siguruar komfortin e klientëve të saj.

 

Çdo dhomë është e dekoruar me shije të hollë dhe e pajisur me tarraca ose ballkone. Objektet e tjera perfshijnë banjo, tharëse flokësh, telefon, TV LCD, minibar, ajër i kondicionuar/ngrohje individuale dhe kasaforta elektronike individuale.

 

Për të garantuar një komfort edhe më të madh shërbimi në dhomë është i disponueshëm nga ora 7:30 deri në 23:00 kundrejt një pagese shtesë.

 

Koncepti - Half Board - Gjysëm Pensioni - Ofrohen mëngjesi dhe darka

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 

Taksat janë: 

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Më Shume Detaje: 

Elinotel Apolomare ndodhet në gjirin e Toroneos, në pjesën rezidenciale të Haniotit vetëm 5 minuta ecje nga qëndra e fshatit. Distanca nga aeroporti i Selanikut është 90 kilometra.

Hoteli ne Harte

elinotel apolamare hanihoti
.

Elinotel Apolamare  5* - Hanioti Halkidiki 

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë standart (Max: 2 Rritur)                      Tarifa

nga 25/04/2019 në 23/05/2019

€ 129.03

nga 24/05/2019 në 17/06/2019

€ 149.96

nga 18/06/2019 në 09/07/2019

€ 215.05

nga 10/07/2019 në 24/07/2019

€ 306.36

nga 25/07/2019 në 15/08/2019

€ 334.88

nga 16/08/2019 në 29/08/2019

€ 306.36

nga 30/08/2019 në 20/09/2019

€ 208.38

nga 21/09/2019 në 14/10/2019

€ 114.77

» Dhomë Standard/Pamje nga Deti (Max: 2 Rritur)                     Tarifa

nga 25/04/2019 në 23/05/2019

€ 140.76

nga 24/05/2019 në 17/06/2019

€ 170.66

nga 18/06/2019 në 09/07/2019

€ 235.98

nga 10/07/2019 në 24/07/2019

€ 333.73

nga 25/07/2019 në 15/08/2019

€ 365.24

nga 16/08/2019 në 29/08/2019

€ 333.73

nga 30/08/2019 në 20/09/2019

€ 235.98

nga 21/09/2019 në 14/10/2019

€ 127.88

» Dhomë Superiore (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            Tarifa

nga 25/04/2019 në 23/05/2019

€ 131.56

nga 24/05/2019 në 17/06/2019

€ 160.08

nga 18/06/2019 në 09/07/2019

€ 240.12

nga 10/07/2019 në 24/07/2019

€ 338.10

nga 25/07/2019 në 15/08/2019

€ 369.15

nga 16/08/2019 në 29/08/2019

€ 338.10

nga 30/08/2019 në 20/09/2019

€ 220.57

nga 21/09/2019 në 14/10/2019

€ 115.00

 

Çmimet për dhomë, akomodimi gjysëm pensioni