Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Eagles  Palace  5* - Ouranoupolis  , Halkidiki

Eagles  Palace  5* - Ouranoupolis  , Halkidiki 

Hoteli ka 164 dhoma me pamje nga deti dhe toka, apartamente luksoze, suita me pishinë dhe bungalow që janë të dizejnuara për pushime elegante dhe ofrojnë pamje të jashtëzakonshme e panoramike.

Suitat luksoze dhe ato me pishinë ofrojnë privatësi të plotë, qasje të drejtpërdrejtë në plazh dhe premtojnë një eksperiencë unike ndërkohë që shikimi shkon larg në praninë mistike të malit Athos.

Më Shume Detaje: Hoteli ndodhet 129 km larg Selanikut dhe 5 km larg qytetit te Ouranoupolis.


Kujdes:


Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 


Taksat janë

• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë

• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë

• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë

• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natëHoteli ne Harte

Eagles Palace
.

Eagles  Palace 5*

 

LISTA E ÇMIMEVE

 

Çmimet e dhomave

» Dhomë Standarte (Max: 2 Rritur )                       Tarifa

nga 18/04/2019 në 04/05/2019

€ 134.55

nga 05/05/2019 në 18/05/2019

€ 166.75

nga 19/05/2019 në 29/06/2019

€ 230.00

nga 30/06/2019 në 20/07/2019

€ 263.35

nga 21/07/2019 në 18/08/2019

€ 308.20

nga 19/08/2019 në 07/09/2019

€ 263.35

nga 08/09/2019 në 21/09/2019

€ 230.00

nga 22/09/2019 në 05/10/2019

€ 166.75

nga 06/10/2019 në 31/10/2019

€ 134.55

» Dhome Superiore me Pamje nga Kopshti (Max 2 te Rritur)                   Tarifa

nga 18/04/2019 në 04/05/2019

€ 150.65

nga 05/05/2019 në 18/05/2019

€ 193.20

nga 19/05/2019 në 29/06/2019

€ 272.55

nga 30/06/2019 në 20/07/2019

€ 312.80

nga 21/07/2019 në 18/08/2019

€ 355.35

nga 19/08/2019 në 07/09/2019

€ 312.80

nga 08/09/2019 në 21/09/2019

€ 272.55

nga 22/09/2019 në 05/10/2019

€ 193.20

nga 06/10/2019 në 31/10/2019

€ 150.65

» Dhomë Superiore Pamje nga Deti (Max: 2 Rritur)                         Tarifa

nga 18/04/2019 në 04/05/2019

€ 175.95

nga 05/05/2019 në 18/05/2019

€ 216.20

nga 19/05/2019 në 29/06/2019

€ 317.40

nga 30/06/2019 në 20/07/2019

€ 359.95

nga 21/07/2019 në 18/08/2019

€ 425.50

nga 19/08/2019 në 07/09/2019

€ 150.65

nga 08/09/2019 në 21/09/2019

€ 317.40

nga 22/09/2019 në 05/10/2019

€ 216.20

nga 06/10/2019 në 31/10/2019

€ 175.95

» Suite Familjare Garden View (Max: 2 Rritur + 1 Fëmijë ose 3 Rritur)             Tarifa

nga 18/04/2019 në 04/05/2019

€ 225.40

nga 05/05/2019 në 18/05/2019

€ 274.85

nga 19/05/2019 në 29/06/2019

€ 416.30

nga 30/06/2019 në 20/07/2019

€ 502.55

nga 21/07/2019 në 18/08/2019

€ 622.15

nga 19/08/2019 në 07/09/2019

€ 502.55

nga 08/09/2019 në 21/09/2019

€ 416.30

nga 22/09/2019 në 05/10/2019

€ 274.85

nga 06/10/2019 në 31/10/2019

€ 225.40

» Suite (Max : 2 Rritur+2Femije ose 3 te Rritur)                      Tarifa

nga 18/04/2019 në 04/05/2019

€ 288.65

nga 05/05/2019 në 18/05/2019

€ 299.00

nga 19/05/2019 në 29/06/2019

€ 638.25

nga 30/06/2019 në 20/07/2019

€ 770.50

nga 21/07/2019 në 18/08/2019

€ 1005.10

nga 19/08/2019 në 07/09/2019

€ 770.50

nga 08/09/2019 në 21/09/2019

€ 638.25

nga 22/09/2019 në 05/10/2019

€ 414.00

nga 06/10/2019 në 31/10/2019

€ 288.65

 

Çmimet për dhomë, akomodimi fjetje dhe mëngjes