Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Dubrovnik  ,  3 dite nga  89  euro

dubrovnik kroaci erlitarvel
shenstefan dubrovnik erlitravel udhetime
budva dubrovnik kotorr erlitravel
dubrovnik kroaci erlitravel udhetim
dubrovnik udhetime autobus
erlitravel dubrovnik udhetim turistik
Kujdes:
=======
Per levizjen ne  zonen  jo shengen  qytetareve  Shqiptar u neviojitet passaporte   biometrike me date  skadence mbi 6 ( gjashte  ) muaj dhe  3 (tre ) muaj ne  Shengen.Per  cdo problem ne  dokumentacionin e  udhetimit  agjencia nuk mban pergjegjesi .Pergjegjesia  eshte e pasagjerit per  vlevshmerine e dokumentave te udhetimit .
Dubrovnik – Budva – Kotorr 3 Dite €89
DUBROVNIK – BUDVA – KOTORR
 • ► 13-15 Mars -fjetje ne Budva  89  euro
 • ► 20-22 Mars - fjetje ne Dubrovnik  99  euro
 • ►27-29   Mars - fjetje ne budva 89  euro

Programi:

Dita e pare : Tirane – Budva

Nisja ne oren 06:00 te mengjesit. Pas kalimit te pikes doganore Murriqan, ndalese per te konsumuar mengjesin. I drejtohemi Budves (qyteti me turistik i bregdetit te Malit te Zi, atje mund te shikoni Kalane e Qytetit te Vjeter dhe Portin e qytetit pjese te cilat priten te behen pjese e pasurive historike te UNESCO-s. ( Kemi mundesi te drekojme ne menyre fakultative Sugjerimi yne do jete gjithmone i pranishem). . Akomodimi  ne hotel. Darka ne hotel.


► Dita e dyte: Dubrovnik

Pas mengjesit ne hotel nisemi viziten ne qytetin e vjeter te DUBROVNIKUT.Ai cilesohet si nje nga perlat e Adriatikut.  Raguza ka qene gjithmone ure komunikimi per Europen. Qyteti eshte pjese e Trashegimive Kulturore te UNESCO-s. Vizita perfshin: Manastirin Francescan & Domenican. Porta e Piles dhe Ujembledhesin  Onofrio,  Farmacia e Vjeter, Shetitorja kryesore e qytetit Stradun, Katedralja e qytetit ( Katedralja e St. Blaise, shenjtorit te Dubrovnikut do te jete nje eksperience e bukur per viziten tuaj), Pallati i Dukes, Kulla e Sahatit, Statujen e Heroit Orlando dhe Shkrimtarit Marin Drizic, Kullen e Mincetes. Portin e Qytetit.Me pas do te vizitojme Uren Tudjman e cila eshte ndertuar per nder te Presidentit te pare Kroat, Franjo Tudjman, gjate viteve 1999 – 2001. Pasdite kohe e lire per Shopping. Darka dhe Akomodimi ne hotel.


► Dita e trete:Dubrovnik – Kotorr – Tirane

Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit ne hotel nisemi drejt Kotorrit. Vizite panoramike ne Kotorr: Kotorri eshte pjese e Trashegimive Kulturore te UNESCO-s.  Aty do kemi mundesite shohim Katedralen e St. Triphonit dhe Kishen e St. Nicolas si edhe pallatet e vjeter qe i kane rezistuar kohes. Me pas nisemi per ne Muriqan per te vazhduar me procedurat e kalimit te kufirt Shqiptar.

Fundi i sherbimit tone .


€89
Ne cmim perfshihet
 • *UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOMJET KOMOD
 • *AKOMODIM NË HOTEL  4*
 • *MENGJESI + DARKA
 • *PERDORIMI I PISHINES DIMERORE
 • *GUIDE GJATE GJITHE UDHETIMIT

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM
 • *TAKSA LOKALE 1.5 EURO PER PERSON NE NATE
 • *ASGJE QE NUK ESHTE PERMENDUR NE PROGRAM
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS;
  • 3- 11.99 VJEC PERFITON 30 % ZBRITJE
  • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR.

  SHENIM

  ► Akomodimi ne dhome Teke (single) ka pagese extra .
  ► Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.
  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .


  .
  .
  Udhetim ne  Dubrovnik
   
   
   Çmimet e dhomave
   Dubrovnik
    3  dite
   Tarifa
  Hotel  4*   Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
  13 Mars
  20 Mars
  27 Mars
    € 89.00
    € 99.00.
    € 89.00
   Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
   
   
  .
  Dubrovnik
  .
  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT

  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+kontrata