Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

DIMER  2018

.
Udhetim ne Dardhe -Korce, 3 Ditë €79 , nisja cdo te  Premte
Korçe . Udhetim ne  Dardhe ,  Transfertat me autobus  Tirane -Dardhe-Tirane ,akomodimi ne hotel  me mengjes  dhe darke ne Dardhe .   Shetitjet dhe transfertat si ne program. Vizitohet  qyteti i Korces,
BOGE- Nisja date  14-17- 24  Shkurt     - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me   Autobus  Tiranë - Boge - Tiranë. .  Akomodimi në hotele 1 nate ne Boge   me mengjesin dhe darken te  perfshire , shetitjet dhe transfertat si ne program,

Kolashin . Podgorice dhe Kolashin  mali i Zi , me  autobus  Tirane -Podgorice -Kolashin - Tirane , akomodimi ne hotel 3* me mengjes dhe darke ne Podgorice . Shetitjet dhe transfertat si ne program

Ski ne Zhabjak , 3 Ditë €109 ,
Zhabjak:  -Udhetim per  ski ne zhabjak , nisje ne date 14  Shkurt   Fjetje 2 Netë në Hotel me mengjes dhe darke . Transferim Vajtje Ardhje me autobus  Transfertat dhe Shëtitjet.
Ski neMavrove -Maqedoni , 2 Ditë €39 ,
Mavrove:  -Udhetim per  ski ne Mavrove - Maqedoni , nisje   cdo te   Shtune  ne      Shkurt  18  . Fjetje 1 Natë në Hotel ne Struge  me mengjes dhe darke . Transferim Vajtje Ardhje me autobus  Transfertat dhe Shëtitjet.
.

.