Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Pranverë në Cote d'Azur, 4 Ditë €359

Pranverë në Cote d'Azur, 4 Ditë €359

===============////=============

Programi

Dita e Parë:

Fluturimi direkt Tiranë - Gjenevë. Nisja nga Tirana në orën 15.55. Mrritja në Gjenevë në orën 18.10. Transferimi me Autobus në Gjenevë. Vizitë e shkurtër panoramike ne Gjenevë. Nisja për në Lion. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritja në Lion. Sistemimi dhe Fjetje në Lion.


Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e Lionit. Nisja pë në Avignon. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritja në Avignon. Vizitë e shkurtër panoramike e qytetit. Vazhdimi udhëtimit për në Marsejë. Udhetimi zgjat rreth 1 orë. Mbrritje në Marsejë. Nisja për në Nisë. Udhëtimi zgjat rreth 1 ore. Vizitë e shkurtër panoramike në Nisë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Monte Carlo. Udhëmi zgjat rreth 30 Minuta. Mbrritja në Monte Carlo. Vizitë e shkurtër në Monte Carlo. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Vizitë e shkurtër në Gjenova, Nisja për në Milano. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritja në Milano. Vizitë e shkurtër në Milano. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt.

Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin Malpensa. Fluturimi Milano - Tiranë direkt. Nisja nga Milano në orën 09.40. Mbrritja në Tiranë në orën 11.30.


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë - Gjenevë dhe Milano - Tiranë.
2. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në (40x20x25cm) cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
.
Cote   d'Azur
 
 
Çmimet e  dhomave
 » Cote d'Azur
19 Mars - 4 dite
 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                       .
 € 359.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
   .
.
marseill
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate