Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

BILETA AVIONI🎉🎉OFERTE   per  udhetim drejt Italise  me  nisja  nga  Tirana ☀☀☀
 
✔TIRANA > ROMA
Vajtje , Economy Class
Fillon me 👉 76€ , nga 28 Janar


.
✔TIRANA > BOLONJA
Vajtje, Economy Class
Fillon me 👉66€ , nga 10 Janari

.
✔TIRANA > GENOVA
Vajtje, Economy Class
Fillon me   👉76€ nga 01 Shkurti

.
✔TIRANA > BARI
Vajtj , Economy Class
Fillon me  👉76€ nga 21 Janari

.
✔TIRANA > BERGAMO
Vajtje , Economy Class
Fillon  me   👉66€ , nga 11 Janari

.
✔TIRANA > MILANO
Vajtje , Economy Class
Fillon me   👉66€ , nga 13 Janari

.
✔TIRANA > VENEZIA
Vajtje , Economy Class
Fillon  me   👉66€  , nga 16 Janari

.
✔TIRANA > TORINO
Vajtje , Economy Class
Fillon me   👉66€ , nga 05 Shkurt

.
✔TIRANA > FIRENZE
Vajtje , Economy Class
Fillon me   👉66€ , nga 23  Shkurti

.
✔TIRANA > PISA
Vajtje , Economy Class
Fillon me   👉66€ , nga 22 Janari

.
✔TIRANA > VERONA
Vajtje, Economy Class
Fillon me   👉66€ , nga 17 Janari

.
✔TIRANA > RIMINI
Vajtj , Economy Class
Fillon  me   👉66€ , nga 21 Janari
.
 
✔TIRANA > PERUGIA
Vajtje , Economy Class
Fillon me  👉76€, nga 27 Janari
.

✔TIRANA > ANCONA
Vajtje , Economy Class
Fillon  me  👉 66€ , nga 005 Shkurti
.

🎒 Bagazhe  te  perfshira , bgazh  dore deri 10 Kg  .

Na Kontaktoni :✨
ERLITRAVEL , Tirane-Rrg " Hoxha Tahsin"
☎ +35542346197
📱 +355673086940
✉ info@erlitravel.com
😘 Ju mirepresim

.

.

TIRANE 
Fluturime  direkte  duke  filluar nga :
 Data 05 Prill 2017
==================

Austri

Vjenë - VIE

Belgjikë

Bruksel Charleroi - CRL

Francë

Basel-Mulhouse-Freiburg  - MLH
Paris Beauvais - BVA

Gjermani

Berlin Schoenefeld - SXF
Dortmund DTM Frankfurt Hahn-  HHN
Hamburg - HAM
Karlsruhe/Baden-Baden-  FKB
Memmingen/Mynih Perëndim - FMM

Greqi

Heraklion (Kretë)-  HER
Rhodes -  RHO

Holandë

Eindhoven -  EIN

Hungari

Budapest -  BUD

Itali

Venecie - VCE
Bari -  BRI
Bolonja -  BLQ
Katania (Siçili) -  CTA
Milano Bergamo -  BGY
Milano Malpensa -  MXP
Piza (Toskania) -  PSA
Torino -  TRN
Venecia Treviso -  TSF
Verona  - VRN

Mbretëria e Bashkuar

Londër Luton  - LTN

Republika Çeke

Pragë -    PRG

.

 Kerkoni cmim bilete me kedo  shoqeri fluturimi dhe per kedo destinacion  duke shkruar te

CONTACT ME    

dhe brenda 15 minutash gjat orarit te punes (08:00-19:30)  do ju kthejme  pergjigje .

Informacion me i hollesishem kliko  -  Tirana International Airport

Fluturime direkte Vajtje - Ardhje  dhe me   tranzit ,8 Kg bagazh dore  + 23 Kg bagazhe  Stive  per kompanite qe i kane te dyja llojet e bagazheve  dhe     bagazh  dore   8  ose 10 kg per kompanite qe kane te perfshire vetem kete  bagazh

Rezervo : 

Erlitravel

Rruga  "Hoxha Tahsin " ,

tel-  042346197 , 0673086940 ,

info@erlitravel.com